/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3 -2
    Şeytan taşlamak taşa degil şeytanın ibmelik yaptıgı kuyuya taş atmaktır. Orda ki taş sütün taşların içeri düşmesi için koyulmuştur. Yakın bi zamanda terihe eser taş kaldırılıp yerine yeni bir sutun konulmuştur.

    Benim dinimin farkı kuralları insanlar tarafından degiştirilmemiştir. Kitabı bozulmamıştır. Diğer dinler gibi bozulmamasının sebebi hafızlar ve birebir kopyalanan yedekleridir.

    3 değil 4 kitap gönderdi salak. ilk 3 kitap bozuldu. 4. Kitap olan kuaranda ilk 3 kitap ve ilk 3 din yazar ve bozulmaması tembihlenir. Araştırabilirsin.

    Dinler arası cihat var. Ama Diğer dinler Allahın istedigi dinler degil kralların din adamlarının kendi kafalarına göre yorumladıkları değiştirdikleri için Allahın dini degildir. Zaten diğer kitaplara bakarsan 4. Kral bilmem nenin incili. 7. Kralice bilmem nenin incili diye yüzlerce farklı versiyonu vardır ve birbirlerinden farklıdır. O yüzden müslümanlar Allahın dinini diğerleri şahısların dinini temsil eder cihat normaldir.

    Çünkü Allah Hz. Adem ve Hz. Havvayı birbirlerine eş olsunlar diye yarattı. Eş cinsel insanlar ruhsal sorunları olan hasta insanlar. dogada hiç eşcinsel hayvan görmedim link atarsan banada tecrübe yeni bi bilgi olur teşekkür ederim.

    Eğer Allah seni sınava sokmasa sen diye birşey olmaz. Ortada sınavı istemeyen bi ruh yada beden olmıcagı için belki istemiyorum diye cümle kurulamaz. Aksine senim varoluş nedenin bu sınav.

    Dönemin bilim konusunda en iyi ırkı araplarken savaşlar sonunda milyonlarca kitapları yakılıp yıkılmıştır. Bunuda araştırabilirsin hem müslüman hemde gayri müslim devletlerin kaynaklarından.
    ···
    1. 1.
      0
      ben bir kere islam ile yönetilen ülke demedim din ile yönetilen ülke dedim. orta çağ da islam çağdaş bir oğretiydi hatta bilim dili arapçaydı. daha sonra hristiyan dünyası din bataklığından kurtulmuştur. ve hızlı bir şekilde bilim de ve sanayi de gelişmiştir. osmanlı din bataklığına saplandığı için yıkılmıştır. bu konuyu ayrıntılı bir şekilde sana anlatmak isterdim ama telefondan yazıyorum şuan zor oluyor.

      4 kitap gönderdiğini biliyorum (zebur tevrat incil kuran) yanlış yazmışım.

      dinler arası cihat meselesin de sorumu acayip bir şekil de yanlış anlamışsın sorumu dikkatli oku madem 3 dini de allah gönderdi bu dinlerin arasında yüzyıllar boyunca savaş olacağını bilmiyor muydu ? neden insanları savaşmaya itiyor allah ? hatta dinlerin kendi içindeki görüş ayrılıklarından meydana gelen mezheplerin savaşağını bilmiyor muydu allah ? madem görüs ayrılığına ve farklı anlamlar çıkarılabilecek bir kitap gönderdin neden o kitapta biz onu açıkca indirdik vb gibi şeyler yazıyorsun.

      sana bir bilgi vereyim tevrat, zebur ve incil de onu biz indirdik biz koruruz manasında ayetler var.

      canlılar da eşcinsellik vardır geçen 3 lü grup yapan kedi bile gördüydüm
      ···
   tümünü göster