/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 51.
    +6 -5
    panpa diyosunki kimseyi takmayın popüler kültürün kölesi olmayın kendinizi geliştirin illa başkalarıyla bişey yapmak zorunda değilsiniz yalnız olarakta kendinizi geliştirin kızlar çocuksu olgun değil onları bırakın kendinizi geliştirin.

    e dıbına koyayım soru nbu zaten. çeşitli sebeplerden dolayı insan ırkından ayrılmış insanlar var. bazıları kafayı çalıştırıp insan ırkına dışardan objektif bakıp pgiboloji dahisi oluyo. insan ırkının ne mal olduğunu öğrenince be kendini 7/24 geliştirince gibtimin insan ırkından tamamen ayrılıyosun.

    senin dediklerini yapanlar aynı hayatı yaşamay a devam eder. sen bi çözüm bulmamışsınki milletin yaşadığı hayatı anlatmışsın. bu mutlu gibtimin salak insanları bu tarz benim izlerken biz 7/24 bilim in her alanında araştırma yapıyoruz kendimizi gleiştiriyoruz. aradaki fark açıldıkça açılıyor.

    mesela benim şuanda intihar etmememin 2 sebebi var. 1- yeni teknolojileri görmek 2- zengin ve güçlü bir insan olup insan ırkından intikam almak. yani bizim gibi yalnız süper zeka insanların hayatta olmasının sebebi sıradan insanların arasına girmek değil. zengin güçlü olup bu insanları köle olarak kullanıp intikam almak.
    ···
    1. 1.
      +16
      Panpa sen hayali yanlış kurmuşsun. Benim hayalim ülkenin başına geçip taşşaklı bir dikdatör olarak tüm kezbanları, yabancı özentilerini, saçma aşk dizisi yapımcılarını canlı yayında yakarak öldürmek ve kendi kurduğum medyadan insanlara bilim,din, siyaset,ekonomi, milli şuur pompalamak.Bak bakalım birdaha tiksiniyor musun kimseden?
      ···
    2. 2.
      +2 -8
      Amk ergenleri hayalinizi gibeyim
      ···
    3. 3.
      +3
      yapamassın aga imkansız. bu dünyayı yöneten insanlar var. zengin güçlü insanlar. popüler kültür ile milletin beynini nasıl yıkıyorlar dıbına koyayım... senin benim bu insanlara yapabilceğimiz birşey yok. yapabileceğimiz şey kendimizi kurtarmak olabilir. bak mesela michael gibkofield bu dünyada kendini kurtaramadı dolayısıyla otomatik müslüman oldu. ateist olma şansı yok adamın dünyada hiç bi tak yapamadan yok olup gitcem diye müslüman oldu adam.

      sen şimdi başa gelcem ülkeyi dünyayı adam etcem falan diyosunda gerçekçi olarak ne düşünüyosun nedir hayat planın yaşın bu zamana kadar yaptığın bundan sonra yapcakların
      ···
    4. 4.
      0
      Hayal dedim zaten panpa o işler zor. Ancak yapılmazmı gercekten adam olan iki tane iktidar gelse, askeri gücü biraz toparlasak yapılabilir. Müttefikine(bize)zamanında ambargo uygulayan şerefsiz Nato dan kurtulup sırtımızı doğuya(Rusya,Çin)dayarsak ülkeyi düzeltme şansımız olabilir.
      Ha benim kisisel hayat planımı sorarsan, Aselsan da mühendis olmak istiyorum.
      ···
    5. 5.
      +1
      Ayrıca ben de bir müslüman olarak bu söylemlerinden rahatsız oldum. Senin dini görüşün bizi ilgilendirmez elbette fakat den çıkıp bizim dinimize laf edersen savunuruz. Islamiyet le ve Kurandaki buyuk mucizelerle ilgili ufak bir arastirma yaparsan Musluman olursun bence.Ben burada sana dinimi anlatmayacagim ancak okumak istersen bu konuda bir baslik acabilirim.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster