/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +117 -2
    Gün ışımıştı babam sabah namazını kıldı sende kıl dedi beraber sabah namazını kıldık camide sonra yine oturduk babam bana muskayı bulamadığımız için başka bir tane muska yazdı sakın haricen çıkarma bir banyo ve tuvalete girerken çıkar dedi .
    O gün akşama kadar normaldi babamda camiye gittik oturduk köydeki diğer insanlarla tanıştık onlara yaşadıklarımızda asla bahsetmedi bizi deli sanmasınlar diye. Annemde biz yokken evde durmuyordu evin önünde depo vardı yol ile aynı izada onun üzerinde etrafı izlerdi yada tarla vermişlerdi anneme , daha doğrusu imam evinin tarlası vardı oradan ekip dikebilecektik annemde onlara bakmaya gidiyordu. O gün normal geçmişti bir yandanda dün gece yaşadıklarımı düşünüyordum , insan öyle bir ruh haline giriyor ki gerçeklik duygusunu kaybediyor. O an dün yaşadıklarım sanki rüya gibi geliyordu. O dönemde abim askerdi abime bu olanları anlatmadık zaten o dönemde ABD nin ırak a girme olayları felan vardı savaş arefesi zaten kafası karışıktır birde bunlarla karışsın istememiştik.
    Yavaş yavaş hava kararıyordu hava karardığında ise benim korkular yine başlıyordu...
    Akşam ezanı okunuyordu ezanı okuyan babamdı ben ve annem evde oturuyorduk televizyonumuz açıktı karşı karşıya koltuklardaydık. Şöyle tarif edeyim salondan mutfağa geçmek için oturma odasına bir adım daha tıp sola dönüp sonraki adımda mutfakta oluyorsunuz. Orası bir üçgen gibidir. Hava biraz daha kararmıştı yaz günü zaten geç kararıyor ama havadaki kızıllıkta kaybolmuştu. Derken tuvalet ve banyonun olduğu salondan bazı sesler gelmeye başladı sanki biri acı çekiyormuş gibi yada turşu bidonundan ses çıkarya bilen bilir öyle bir sızlama sesi gibi annem duymamıştı ama bellidi gözü TV deydi bende sesini açmasını istedim o sesi duymamak için o an hala gözümün önünde ve annemle beraber gördük. sanki içeri bir nefes girdi önce bizi salondan içeri gelen kapıya bakmaya iten. Anneminde oraya baktığını gördüm ve o an kapının arasından çıkan şey kanımızı dondurdu..
    ···
    1. 1.
      +235 -2
      Tursu bidonundan cikan sesi biliyorsa bu adam okunir beyler rahatke liseli degill
      ···
      1. 1.
        +41 -3
        Okuyunca benimde komiğime gitti :D bizde bir turşu bidonu vardı gece gündüz zzzzzzz diye ağlıyodu :D
        Liseli olsa şimdi okulda olduğundan yazamazdı aynen pampa :D
        ···
    2. 2.
      +7 -17
      karadenizde ezanı imam okumaz köylü okur
      ···
      1. 1.
        0
        Her yerde ayni mi amin oglu
        ···
    3. 3.
      +1 -1
      dogru mu bu uydurdun mu
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster