1. 151.
    +15
    ilk olarak şunu anlamanız gerekiyor: korku gerçek değildir, korku bir seçimdir.

    Korku, düşüncelerinizin oluşturduğu bir "ürün"dür. Ve bu ürünü kullanıp kullanmamayı biz "seçeriz."

    Şimdi, illaki zütünden anlamak isteyenler çıkacaktır, ancak ben demiyorum ki "tehlike" gerçek değildir. Tehlike baya gerçektir ancak bu modern dünyada bir şeylerden korkarsınız ve inanın bana %99 zaman ortada hiçbir tehlike yoktur. Ortada olan tek şey, kafanızda kurduğunuz negatif senaryolar yani düşüncelerdir.

    Korku geleceğe "odaklı bir düşüncedir." Muazzam sayılarda insan, hayatlarını bu şekilde yaşar ve asla kendilerini rahat hissedemezler. Çoğu insan size dışarıdan "korkmuyor" gibi görünsede gerçek çok daha farklıdır.

    Eğer hayatını olabilecek olan şeylerden korkarak geçiriyorsan, sana verilen şu hayatını şuanda burada yaşayamazsın. Aldığın nefesi bile hissedemezsin.

    Korku: yaratıcılığı, umudu ve sevinci öldürür. Korku sahibiysen, hiçbir ilişkin anlamlı olmaz ve zevk vermez.

    eşini, çocuklarını, evini, arabanı... hepsini korkmamak için, kendini rahat hissedebilmek için "kullanırsın" ancak hala korkarsın ve hala huzursuzsundur. Afferim, korkaklığın yüzünden herşeyi heba ettin oç. Bu tür aileler, radyoaktif birer çöp ten başka birşey değil.

    Neyse sakinim. düşünceyi, onunla savaşarak yok edemezsin.

    Düşünce, bilinçaltına yerleşir ve oradadır. Bunu bilimsel olarak: "nöral ağ" diye açıklayabiliriz. Bu kötü birşey değildir, bu iyidir bu hatıralarımızın oluşmasını sağlar.

    Ancak modern bilimin size anlatmadığı bir olay var. Bu "nöral ağ"lara sadece hatıralar yazılmaz. Bunlara duygularda yazılır.

    Bilinçaltınıza, çoğu zaman sizin için negatif düşünceler yerleşiyor ve siz, sürekli bu düşünceleri "kullanmayı seçiyorsunuz". Yani aslında korku denen şey: bu düşünceleri seçmek oluyor.

    Elbette büyük yardımım ile, sizi bu durumdan özgürleştireceğim. Her şey bu başlıkta olacak.
    ···
    1. 1.
      +6
      Bu başlığı bitir giberim
      ···
   tümünü göster