/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +111 -1
    Odanın atmosferi öylesine değişti ki sanki çok soğuk bir şey odaya girmiş gibiydi. Bahsettiğim salondan mutfağa geçen yerden tarif ediyorum; Bembeyaz arkası tamamen saydam baş örtülü başı öne eğik ve ayakları yere basmadan bir kadın süreti yavaş yavaş gitti...

    Biz annemle dona kaldık birbirimize baktık kimsenin ağzından tek kelime çıkmadı hemen mutfağa koştum ben baktım hiç kimse yoktu sadece perde uçuşuyordu ama cereyen yapacak bir esindi yoktu anneme koştum dili tutulmuştu gözleri kocaman olmuştu su verdim hemen anneme içti bismillah bismillah diyo durduramıyorum annemi hani bilinci kapanmış gibi sadece bismillah diyip duruyordu. Anneme 3 elham 3 nas 3 felak 1 kulhu okudum biraz normalleşir gibi oldu annem gerçekmiydi gerçekmiydi sende gördünmü diye dili tutula tutula konuştu.
    Odanın soğukluğu hala gitmemişti, yaz ayında olmamıza rağmen o kadar soğuktu ki ev eve yeni taşındığımız için soba yı normal kışın kuracağımız yere koymuştuk sadece boruları takılacak duruyordu sobayı yakalım dedi annem çok üşüdüm dedi bende eski imamlardan kalan dış kapının önünde parça odunlar vardı onları almak için giderken sanki yazın en sıcak gününde bim den çıkmış gibi oldum diğer odalarda çok sıcaktı. Bu anlık atmosfer değişikliği sanki bacakalrımdan aşağı kaynar su dökülüyormuş hissi verdi. Anneme dışarı çıkalım dedi ayağa zar zor kalktı annem dışarıda iken ben caminin orya koşup babamı çağırdım. Benim uzaktan koşarak geldiğimi görünce hemen oda bana doğru koştu anlattım durumu kapının önünde annemi okudu sonra hocayı aradı hoca damadı ile tekrar bize geldi eve girdik yaşadıklarımızı hocaya da anlatmaya başladık.
    ···
    1. 1.
      +89 -2
      Kanka harry Potterdaki ruh emiciler olabilir mi
      ···
    2. 2.
      0
      Çok uykum geldi ama okuycam rez
      ···
    3. 3.
      +9 -1
      annem gerçekmiydi gerçekmiydi sende gördünmü diye dili tutula tutula konuştu.
      Bu nedir arkadaş ev değistiniz bi sürü mevzu oldu okudular uflediler tanımadıgınız adamlar geldi gtti annenin tepkiye bak? ne ayak olm annen?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster