/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +134 -1
    Bilgilendirme...
    Değerli arkadaşlar elimden geldiğince hızlı yazmaya çalışıyorum fırsat buldukça da yazıyorum. Geceye kadar yazabiliğim kadar yazmaya devam edeceğim bu 12 yıllık bir hikaye daha anlattıklarım 1/100 bile olmadı. Haala ilk başlardayım..
    Yorumlarınızın hepsini okuyorum okuyan herkese teşekkür ediyorum bu hikayeyi bitirmeden kaybolmam ben merak etmeyin. Gelen kutuma çok mesaj geliyor elimden geldiğince yazıyorum.
    Girilen entrylerde nick adım hakkında değişik yorumlar var evet bir anlamı var ve onu anlayacaksınız bunun için sabretmenizi bekliyorum. Bir arkadaş 2003 te telefon çekmemesinden bahsetmiş. Turkcell in baz istasyonu karşımızdaki tepedeydi kardeşim merekın gitsin diye diyorum. Ayrıca hikaye gerçekmi diye soran herkeste bilsin ki burada yazıklarım yaşadıklarımı hissetmeniz için asla yeterli değil. Eksiği var fazlası yoktur anlattılarımın. Uydurmaca hikaye yazan kişiler yalancı çoban hikayesine döndürmüş burayı, sizede hak vermemek mümkün değil sütten ağzınız yanmış.Bu hikaye ile ilgili kimsenin şüphesi olmasın sonuna kadar gerçeklikten sapmadan anlatacağım zaten aranızda yaşayan yada bir yeren duyanda varsa başıma gelenlerin gerçekliğini az çok tahmin edebilirler. Bundan sonraki Entrylerimde de sizin için tehlikeli olmayacak şerlilerin ağzınndan çıkan kelimeleri yazacağım. Yinede korkan olursa okumadan geçsin o bölümleri. Sorusu olan yinede sorabilir. Teşekkürler Arkadaşlar.
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      arapça yazdıklarının anldıbınıda yazarsan çok iyi olur mesela yukarda halfe selase yazmışın anlamı ne bunun
      ···
    2. 2.
      +216 -6
      half life demek
      ···
    3. 3.
      +12
      high five demek
      ···
    4. 4.
      +16 -2
      aslında uydurma olmadığını buradan anlayabilirsiniz dikkat ederseniz bir kişi ancak bir anısını anlatırken bir sonraki part hakkında bilgi verebilir.

      eğer doğaçlama yazsaydı ve yahut uydursaydı bir sonraki yazacağı part ile ilgili bilgi verme ihtimali oldukça düşük idi.
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        Onceden uydurulumus sonraki partları hazır wordde bekleyen bi hiyake olmasının imkanı yok diyosun yani?
        peki.
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        fire in the hole! yaziyor
        ···
      3. 3.
        +1
        Olum kitlendim peş peşe camel imi ateşliyorum süper gidiyosun bro yalnız onların söylediği kelimeleri burda yazma ne olur ne olmaz gece nöbetteyim sıkıntı çıkarma bana
        ···
      4. diğerleri 1
    5. 5.
      0
      Jandarma hs attin panpa half life demis sukuyu kaptin
      ···
    6. 6.
      0
      Güldüm şuku
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster