/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +41 -3
    kardeş öncelikle büyük geçmiş olsun, tabi geçtiyse. bahsettiğin durumların kimi zaman aynısını, kimi zaman üç aşağı beş yukarı benzerlerini yaşamış biri olarak söylüyorum ki allah kimseyi böyle bir şey ile sınamasın.

    öncelikle ciddi anlamda şaşırdığım bir durum var, ailelerinden tam 3 tanesini öldürmenize rağmen sadece 9 tanesinin gelmiş olması hakikaten tuhaf, ve ailelerinin toplamda 12 kişi olması başka bir tuhaflık. ben onlarcasının varlığını hissederdim, bakışlarını üzerimde hissedebilirdim. rüyalarımda onların gözünden kendimi izlerdim. yaptıklarımı ve hatta konuştuklarımı kelimesi kelimesine rüyamda tekrar görürdüm fakat bu sefer tavan köşelerinde, kapı eşiklerinde, köşe bucak sine sine.

    bahsettiğin o soğuk hava mevzusunu harfiyen yaşadım, fakat ardından gelen korku değil aksine bir huzurdu. sonrasında gelen varlığın hüddam olan rahmetli büyük dedemin dostlarından olduğunu öğrendim.

    bildiğim kadarıyla bu mahlukların da ırkları var, fakat bu ırklar daha çok güçlerini etkilese, görünüşlerini istedikleri gibi şekillendirebilseler de ben güçlerine göre şekil aldıklarını tahmin ediyorum. öyle ki çoğunluğunun sıska ve kel, domuz burnuna benzer burun ve tıpkı bir yılanınki gibi suratlarını boydan boya kaplayan bir ağız ile dikkat çektiğini söyleyebilirim. gözleri yoktu sanki, göz yuvaları bile yoktu, sadece kaşları yerli yerindeydi. fakat aralarında tek tük öyleleri vardı ki onlar her anlamda farklıydılar, sakallı ve gayet uzun boylu, güçlü gözüküyorlardı. dikdörtgen gibi yukarı doğru uzanan suratlarında sakal ve bıyıkları yüzünden burunlarından aşağısı gözükmüyordu, burunları insanınkine benzerdi ve gözlerinin içi kapkaraydı. bazen tek tük de olsa şimdiye kadar anlattıklarımdan tamamen farklı olanlar da gözüküyordu fakat çoğu rüyalarımdaydı, zaten musallat olayının en çirkin durumlarından biri de bu, paranoyak oluyorsunuz her şeyi onlara yoruyorsunuz muhtemelen sadece rüya oldukları ve tarif etmek gerçekten zor olduğu için hiç anlatmayacağım.

    bahsettiğim dedemin dostunu ise sadece bir defa bir gölge gibi gördüm ve yalnızca ciddi anlamda umutsuz olduğum durumlarda yakınımda hissederdim. ardından bahsettiğin o serinlik gelirdi ve kesinlikle huzursuzluk kalmazdı.

    her neyse zamanınızı aldıysam, korkuttuysam kusura bakmayın sadece bilgilendirmek istedim, insan bilinmeyenden korkar. en büyük zaafımız da budur. bizler daha üstün yaratıldık ve şerlerinden korunmamız için tanrının sözleriyle donatıldık. hayırlı geceler dilerim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      elektrikler gitti zaten senin entry de tam üstüne denk geldi panpa.. yılmadan okuyacağım
      ···
    2. 2.
      +1
      En sonda tanrı diyene kadar iyiydi behh
      ···
    3. 3.
      0
      reserved
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster