1. 101.
    +1
    insec yapmak çok basittir. aslında bütün iş sakin olabilmekte. eğer ormancıysanız ki lee sin oynayanların %80 90'ı ormancı olur çarpınız sayesinde önünüzde minionlar olsa bile insec yapabilirsiniz. önce normal olanını anlatayım.

    mesela karşıda 3 kişi var ap taşıyıcısı, ad taşıyıcısı ve tank şampiyon var senin yanındada sağlam damage atabilcek adamlar var bu durumda hiç düşünmeden insec kovalayacaksın çünkü sen onlardan güçsüz birini içinize attığında bir anda yok edersiniz.
    q'nun menziline çok alışık olmalısınız örneğin ben tüm skillerimi otomatik kullanı yaparım bu sayede hiç zaman kaybım olmadan bi anda adamın arkasına atlayıp ultimi vurabilmiş olurum. q'nun menziline girdiğini hissettiğinizde sağ sol yaparken bir anda q atacaksınız eğer hep birlikte kaçmaya niyetlenirlerse tekrar q basmaktan vazgeçeceksin veya bekleteceksiniz. örneğin adam ilk q'yu attığınızda mal gibi bekliyorsa hemen ikinci q yu atacaksınız ve adama uçarak yol katedeceksiniz. burda totem insec yapmak en karlısıdır çünkü sıçrayı boşa harcamamış oluruz ben totemi 2 ye alıyorum. totemi rahat yerleştirip hemen atlayabilmek için püf nokta ikinci q'yu attığınızda adamla aranızdaki mesafe birazcık kaldığında hemen adamın biraz arkasına 2 ile totem atıp w ile atılıp ultiyi basmaktır. bu anda sizin adamlarınız onu bir hamlede kesmiş olurken sizede karşı rakipten iki kişi dalacaktır. sizde hemen e basıp diğer taşıyıcılarına 2 düz atak yapıp tekrar e yapıp 2 kişiyi yavaşlatıp tekrar iki düz vuruş yapacaksınız. ancak 2v1 daldığınız için bir anda sizde erimeye başlayacaksınız kurtulmak için w döner dönmez takım arkadaşlarınıza atlayacaksınız eğer beceremediyseniz sıçra ile kaçarsınız zaten.

    bide bunun değişik versiyonu olan sıçra insec vardır. bunu çok karmaşık takım savaşlarında kullanırım çünkü adamların taşıyıcısı en arkalarda duracağı için ona q q w r yapmak zordur menziliniz yetişmez. sizde önünüzdeki minion veya rakip şampiyona q +q yapıp totem+w yapıp ileri atılıp flash ile rakibin arkasına atlar atlamaz ultiliyeceksiniz eğer rakipleri birbirine çarptırıp zıplatmak istiyorsanız açıyı ona göre ayarlayacaksınız yok siz taşıyıcılarını uzaklaştırıp kısa bir süreliğine savaşı 4v5 zütürmek istiyorsanız flash ulti yaptığınızda taşıyıcıyı duvar arkalarına fırlatabilmeniz mükemmel olacaktır.

    bir diğer insec şeklide q+q çarp totem+w ve ulti. bunu yaptığınızda zaten rakip afallayacaktır.
    örneğin midden gank atmaya çalışıyorsunuz ve taşıyıcıları sizi fark etti ve minionların arkasına saklandı minionlar ilerlerken tek sıra halinde ilerleyeceği için siz q attığınızda çarpması muhtemel miniona çarp atıp q'nun rahatlıkla rakibe çarpmasını sağlayabilirsiniz bu şaşkınlıkla muhtemelen sıçra bile atabilir rakip... bu durumlarda da ilk q'dan sonra küçük bir bekleme yapın ki sıçra atsa dahi rakip sizin ellerinizden kaçamasın. sıçradan sonra bilindik q totem+w ulti kill...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster