/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22 -2
    @1 17lik balon gomunist beyler
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Ula gomenestlik insanlari gandırmak için gullanıyorlar siz bu oyuna gelmeyin amk çine git Türkümde anani düzsünler rusyaya git hepsi ırkçı gafasızsınız siz
      ···
      1. 1.
        0
        @1 gibtir it amk izmirlisi
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Birgün anlayacksınz sosyalzimi o.çlar zengin sınıf dünya varlıgının yüzde 90 nı ele geçirdiği zaman diyeceksinki ulan keşke sınıflar kalksa aq yarım ekmek için karnını 20 saat çalışacaksın halbuli sosyalizmde eşit şekilde paylaşıır şimdi diyeceksiniz çin niye aç çine sosyalist diye ağır maldır kardeşinizn elindeki o kalitesiz pis ürenlerde made ın çayna yazar . şimdi diyeceksin küba neden fakir Sebebi AMBARGO kapitalist ülkeler kübadan giriş çıkış hiçbir şeye izin vermiyorlar ama kübada kimse açlıktan ölmez kuzey koreye sosyalist diyen maldır kralık gibi aq babadan oğula geçiyor böyle birşey olabilrmi yohh olmaz .
        ···
      3. 3.
        -1
        Türkiyede ne kadar sosyalist veya komünist varsa bu görüşlerin arkasına saklanıp pkk yandaşlığı yaparlar.
        ···
      4. 4.
        0
        ee amcik bi sebepten dolayi aç ve yoksullar işte
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +2
      ben kendi soyumu atamı tarihimi geleneklerimi kültürümü vatanımı bayrağımı özümü dinimi milletimi bırakacağım hem de bi huur çocuğu etnik döküntünün saçmasapan fikirleri yüzünden he? başlığın şuku oranına bakılırsa sözlükteki tüm cihangir solcuları, azınlıklar, teröristler, hdpliler bu başlığa toplanmış. solcu olan yaratıklar ezik ve zavallıdır açık ve net. komunizm denen kanser Türkiye'nin kara belasıdır. teröristlerin maske olarak kullandığı miladını doldurmuş dünyada eseri kalmamış, uygulanmaya çalışıldığı iki devlette 70 milyonun katledildiği huur ÇOCUKLARININ benimsediği ideolojimsi(!)dir.
      ···
    3. 3.
      -1
      Gerçek komünizm bu değil!
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster