/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +32 -6
    şimdi beyler ben okula gitmeden her sabah 1 işim uzuycaksa 2 şişe su zütürür ve içerim. ben bunu içmezsem dilim damağım kurur ,çişim sapsarı olur, hatta ağzım kokar. Ama dünya üzerinde bazı insanlar vardır sözüm meclisten dışarı beleş ve asalak yaşıyo muallakler. şimdi örneklerle açıklıcam...

    1- sabah sabah ilk arada sigara içmiş sonra bilmem kaç kat çıkıp sınıfa gelmiş. domuz gibi soluyarak : ağbi ya sende bi su daha var versene onu banağ diyen insan.

    önce tepki vermiyorum ; "hadi yaaağ elli kuruş veriyim" diyo." GÖT. git al paran varsa ellikuruşa kantinden bakkaldan benim düzenimi niye bozuyosun" diyince "off ölür müsün sanki" diyo muallak bide bahbahbah...

    2-gene suya para vermeyen çınganlardan bir diğeri.

    kanka yağ şunun dibini içiyimmi çok susadım diyen huur çocukları. lan sizden nefret ediyorum. dibi dediği yarım şişe su. 1-2 yapsan eyvallahta hergün gelip yapılır mı. kendi su alsa saklana saklana içer. biz suyu vermeyince " amma cimrisin" diyo muallak.
    lan tüm sınıflardan dibi dibi diyerek hayatsal su ihtiyacını karşılıyon hala cimrilikle suçluyon. gibtirgit bak sinirlendim.

    3- silgisiz gezen oçlar.

    sizinde amk.

    sınavlardan önce türüyo bunlarda. silgiyi bölsene diye geliyo. nolcak yaağ diyo. amk çocuğu silgiyi 2 ye bölsen tamamda 5 e parçalıyon yalayıp sevişiyon gibiyon atıyon. bunun eline silgi versen her gün kaybeder sorumsuz huur çocukları. sizede ayrı ayar oluyorum.

    şimdi bana cimri pinti paylaşımcılıksızlık ayağı çekecekler çekmesin. eminim sizde yapıyonuz bunu. sevmiyorum amk herkesin kendi düzeni var istediği hayatı yaşıyo sen niye milletin hayatına asalak gibi yapışıyosun?
    ···
   tümünü göster