/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 751.
    +87 -1
    Tam o sırada telefonum çaldı. Sesden önce telefon titriyordu 3310 anlayın işte...
    O zzıııııııııttttt sesi geldiğinde kan beynime çıktı bayılıcaktım sendeledim baktım mavi ışıkta yanıyor ekranda hemen kalkıp ışığı açtım.
    Arayan babamdı. Sesi çok tedirgindi. Konuşamıyordu. Sesi çok bozuk ve kegib geliyordu.Tek anladığım iyimisin aloo alooo aloo dedi bir çok kez.

    Cama yöneldim bodrum diye çekmiyordu cama yöneldiğim anda perdeye yaslandım cam yüksekteydi perdeyi açıp camı açıcaktım çok korktum onlara bişey oldu diye camı açmamla birlikte karşımda dizden altı görünen ayakta duran iki tane et parçası vardı. insan bacağı gibiydi mos mor et, parçalanmış sallanan etleri vardı ben o an çığlığı bastım deliriyordum ışığın voltyajı düşüyordu kararıcak gibi olup geri geliyordu. tam o sırada sesimi duyana arkadaşım kapımı açtı oda korkmuş bağırıyordu...
    O geldiğinde ışık düzeldi camdakiler kayboldu. babamın sesi gelmeye başladı...
    Baba babaaaaaaaaa
    ne oldu ne oldu dedim...
    Babam, burada eskisi gibi şeyler oluyor oğlum annen yatağın altından dışarı çıkmış mos mor bir bacak görmüş şimdi. Kendini yavaş yavaş içeri çekmiş. Ben yatağın altına baktım birşey yoktu
    Sen iyimisin dedi ama korkusu sesini tir tir titretiyodu.
    Ben ağladım baba ben geliyorum dedim o gece sabah kadar arkadaşımla oturduk olanları yüzeysel olarak anlattım . Anlattıkalrım dan çok korktu sabaha kadar benden çekine çekine oturdu.
    Sabah bindim otobüse eve doğru yola çıktım.
    ···
    1. 1.
      +19
      inşallah o çocuğa bulaşmamışlardır
      ···
   tümünü göster