/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 176.
    +5
    karı-kız meseleleri üzerinde biraz durmak istiyorum.
    hayatta huur dediğiniz kız sizi kendisine bağlayabilir çünkü biz erkeklerin zaaflarından yararlanmayı çok iyi bilirler. illa ki hepiniz hayatını ziken bir kevaşe vardır. zamanında bende yaşadım çünkü bu tarz şeyleri şimdi ise sadece gülüyorum.
    şu bir gerçek ki o an yaşadığınız acıyı belkide dünyada ki en aciz erkek benim gibi yaşıyorsunuz .halbu ki acı sandığınız şey sadece 3 harflik bir kelime bunu o an tabiki fark edemiyoruz .allaha şükürler olsun ki kısa sürede kızların kimyasını çözdüğümü düşündüğüm için fazla triplere girmedim.
    ama demiştim ya herkes aynı değildir diye bu da aynı ona benzer. kimisinde kalıcı hasar bırakabilirken kimisinde ise daha az etki yaratabiliyor.
    herneyse her zaman dediğim şeyi tekrarlıyorum bu dünya ne kızların etradında dönüyor ne de sevgilisiz dolaşmak dünyanın sonu. eğer imkanınız varsa yarınınızı dünden farklı geçirmeye çalışın.
    tekrardan hepinizden özür diliyorum fena halde grip olmuşum burnumu silmekten yazamıyorum en kısa zamanda tekrar yazmaya başlicam.

    pipinizden öptüm .
    ···
    1. 1.
      +1
      geçmiş olsun panpa
      ···
   tümünü göster