/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 26.
    +2 -4
    Gitar çalıyorum tırnaklarım uzun. Sakalımı köküne kadar kazırım, saçım uzun. Bacaklarım ince ağdalı ve zayıf olmama rağmen göğüslerim irice.
    Dalga geçmeyin hatun gibi adamım elden bir şey gelmez. Karı olsam at olurmuşum amma velakin bunu siz pekekentler eğlenin diye yazmadım.
    Bak panpa -trollemiyorsan amk- , aramızda bir testesteron, östorojen farkına bağlı fiziksel ayrım var ve ben bu farkı neredeyse kapatmışım. Online oyun kitlesinin kültürel ortalaması belli. Ben girince laf yemiyorum da sen yiyorsan -vay amk fena taşağa vuracaklar ama demezsem olmaz çoğu zaman oyunda bayan karakter açarım ve bayan olarak tanıtırım kendimi (mmorpg dünyası işte) - sende bir mallık, bir körlük, bir cinsiyetçiliği kabul veya takıntı var demektir.

    Amk adamdan ne bekliyorsun ki dedikleri falan umurunda, demiş ki "ojeli hatun indirse beni, bunu kaldıramam". Bu zihniyette adamlarla yaşamak zorunda değilsin. Oynarken çığlıklarını duy ve eğlenmene bak. Sunucu değiştirince sonsuza dek nasıl olsa yok olacak pekekent. Meme dedi, giberim dedi. Dedi de dedi. Gelsin benide zütten gibsin. Anamı gibsin. Bacımı gibsin. Eee yazdık da konuştukta ne oldu yani. inciden bu kadarını bile öğrenemedik mi?

    Dipnot: Gitar çalan kadınlar içinde aynısını yapıyor muallakler. Umursayan mı var?
    ···
   tümünü göster