/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +102 -47
    DiNSiZ BiR MiLLETiN DEVAMINA iMKAN YOKTUR, iSLAM DiNi ÖYLE YÜCE BiR DiNDiR Ki; ''iLiM ÇiN'DE DE OLSA ALINIZ'' DiYEN BiR PEYGAMBERiN ÜMMETiYiZ.

    BiZ iSLAM OLDUĞUMUZ iÇiN GERi KALMADIK, YÜCE DiNiMiZE NE ZAMAN Ki HURAFELER VE BiDATLAR iLAVE YAPILDI; O ZAMAN GERÇEK iSLAMDAN UZAKLAŞTIRILDIK, ONUN iÇiN BU HALLERE DÜŞTÜK.

    -M.KEMAL ATATÜRK -1924

    atatürkün müslüman olduğunu ispatlamaya gerek yok yaptıkları ortada ama bilip bilmez yere bir insana iftira atmak kuran-ı kerimde büyük günahlardan sayılmıştır. bu günahı işleyenler bunun hesabını allah tealaya nasıl verecekler ? onu düşünsünler.

    Din hakkındaki kapsamlı görüşleri için
    http://www.atam.gov.tr/de...u-ve-din-egitimine-bakisi

    atatürkün kızı bizzaat atatürkün dine bakışını anlatıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=cZN5cjmD9-s

    edit : bazı saftirikler atatürk bu sözleri söylememiştir bazıları da bunları söyledikten sonra dinden dönmüştür diyor. delilleri de yok fakirlerin tabi. atatürkü tanıyan herkes atatürkün üslubunun aynen böyle olduğunu bilir. konuşmalarından yazılarından atatürk net şekilde tanınır. ikincisi ise böyle sözleri sarf etmiş bir kimsenin islam dininden dönmesi çok zordur. atatürkün kalbindekini allah bilir siz kimsiniz ki neyi ispatlıyorsunuz cahiller ?
    ···
   tümünü göster