/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1001.
    +99
    Annesi ağlayarak oğlunu aradı.
    Bunları neden yaptığını sordu sitemkar olarak bağırıyordu. Annesi trans a geçmiş gibiydi o o durumdayken telefonu alım ben konuşacaktım ki benim sesimi duyunca telefonu yüzüme kapattı. Tekrar tekrar aradım ama telefonunu kapatmıştı arayamadık.
    O kadar berbat bir durumda iken birde kadını sakinleştirip oradan çıktık. Arabada babam sürekli hocayı da damadını da arayıp durdu ama telefonları çalmıyordu.
    Ben artık eve geldiğimizde bu kadar durumda olduğunu öğrendikten sonra uyuyamaz olmuştum. Babam birkaç gün daha araştırmaya çalıştı ama ne hoca ne de damadından iz yoktu.
    Etrafa da duyuramadık ki bu olayları el aleme duyurmak istemedik. Kendi kendimize çözmeye çalışıyorduk.
    Aradan bir 10 15 gün geçti o zaman boyunca geceleri oturup gündüzleri uyumaya başlamıştım artık korkular tüm bedenimi ele geçirmişti ama bir yandan da o şerli varlıklar ile yüzleşmek istiyordum.
    O kadar zaman boyunca birde annemin bu durumlar yüzünden olduğu hastalıklar ile uğraşmiştik. Annem panik atak olmuştu ve ağır ilaçlar yiyordu. Bende kafam kötü olduğunda hep gizli gizli o kafa yapan ilaçlardan aldım, bende kullandım.
    Okulda sınav zamanı gelmişti ben gidemiyordum. Gitmeye de niyetim yoktu, artık okul umurumda değildi. Tüm sınavlardan kalmıştım ama oradaki ev arkadaşımla arada konuşuyorduk.
    Gelmemi bekliyordu ama olayları ona anlattım sonra gelmemi pekte istemiyor gibi konuştu zaten…
    Kim böyle bir insanla aynı evde yaşamak isterdi ki ?
    O zamanlarda bir gün ananem beni çağırdı annenle ikiniz biraz burada kalın dedi. Olanların son ayrıntılarını babasından öğrenmişti ve annemle biz ananemler e şehre gittik. Babam görevli olduğu için kalmak zorundaydı. Gönlüm razı olmasa da babamı yalnız bırakmak zorundaydık.
    Orda kaldığım dönemde hiçbir olay ile karşılaşmadım . Bir kaç gün sonra büyük dede oraya geldi. Aslında benim orada olduğumu bildiği için gelmişti. Onlara gittiğimizde muskaların yazdığı kağıtları vs.. orada bırakmıştık olayların şoku ile, o da daha fazla inceleme fırsatı bulmuş ve başka şeyler öğrenmişti.
    Bizi bu işlere sokan hoca , not defterine yazdığı , bana okutmaya çalıştığı şey, onun olan , ona musallat olan şerlileri, benim başıma yıkmak için yazmış. Ben onu okuduğumda şerlileri çağırırmışım. Ben onu okuduğumda o yüzden onlar oraya gelmişler ve hepsi birlikte gelmişler. 10 tane musallat olan şerli ile 1 tane bana aşık ettiği ….
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +162 -2
      ahanda demiştim..
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        Tebrikler kavun şukuyu bastım
        ···
      2. 2.
        +1
        bu entaride imla hatası yapmışım bunu şuan kafası güzel halde farketmem.. ayıkken 3 senedir görmemem demek ki hep içmeliyim kafamda deli sorular..
        ···
      3. 3.
        0
        yaşıyon mu lan sen
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +18 -1
      kavunpeynir panpam helal sana baslardada demistin galiba guzel tahmin
      ···
      1. 1.
        +19 -15
        biraz tecrübe biraz da bu tarz filmlere hikayelere fazla ilgiden diyelim panpam..
        ···
      2. 2.
        +4 -4
        haaytt.. yürü be kasıldı la ergen neyse bunu kenara çekin, ilgili konunun bilirkişisi tayin ettim lazım olur
        ···
    3. 3.
      0
      yukarıda hocayı suçlamıştım velhasıl haklı çıktık. yazıklar olsun. tabi babanda da suç var adam diye getirdi hocayı eve soktu defalarca siz uyurken evdeydi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster