/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Akşam yine içtik bu sefer biraz daha abartaraktan içmiştik hatta. Baktım bunların ikisi de telefona gömülmüş, ben de boşlukta kaldım telefonu açıp baktım. Bir numaradan rastgele yazılmış harfler vardı, buse olduğunu fotoğrafından anlamıştım. Kısa bir diyaloğun ardından taşlar aklıma geldi. Taşları küçük küçük poşetlemiştim, sebebi ise uyuşturucu pakedi görünümü vermekti. Taşları elime aldım, bir de Busenin saç telini sıkıntıdan bobin gibi sarmıştım onu da aldım fotoğrafı çekip attım(boş duramıyorum beyler eller her daim çalışıyor elime ne geçerse onunla uğraşırım). Güldü falan, öyle otururken Buse arkadaşa taş hakkındaki olayı söylemiş şimdi tam hatırlamıyorum ama benim cevabım şaka yollu bir şekilde "saçını da, taşları da cidden saklayacağım." olmuştu. Daha sonra arkadaşım bunu iletti, ne dese beğenirsiniz ; "verildi konu kilide söyle sevgilisi var, şaşırmasın."

    Benim o an şarteller attı beyler başladım bağıra çağıra sövmeye. Arkadaşa diyorum getirme bir daha bu kızı, şakadan da anlamıyorsa böyle cevaplarla bana dönecekse gelmesin buraya falan. Arkadaşta hak verdi kızlar böyledir hep diye girdi o gece sinirimden daha da içtim. Sildim hemen numarasını böyleleriyle mi uğraşıcam bu zamandan sonra diye.

    Benim Whatsapp'ta rehberimde olmayan kişilere durum ve fotoğrafım görünmüyor engel atmışım gibi görünüyor yani, illaha ki görmüştür. Bu dediğinden sonra bir kere bile diyaloğa girmedim ancak geçen gün snapchat'ten eklemiş. Telefon numarasıyla eklemiş hatta amacını anlamadım, üstelik sevgilisi var kızın.

    Diyeceğim o ki beyler, hayatı anlamak çözmeyi geçiyorum kızları anlamak çok zor ve imkan dışı bir şey.
    ···
   tümünü göster