/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1051.
    +103
    Büyük dedemle beraber kalmaya başladık. Aslında rahatta ettim. Yaşına rağmen eski aşçı olduğu için çok güzel yemekler yapıyordu. Beni köy yemekleri pek sevmez zannedip et, kıyma tavuk … meyveler vs… evi doldurmuştu.
    ilk birkaç gün beni her sabah ve akşam okudu. Her şey iyiydi gayette rahattım kafa dinliyordum. Okumaları da etk ediyordu ki her okuduğunda içim ferahlıyordu. Beraber her namaz vaktinde cemaat olup namaz kıldık. Köy işleri vardı odun kesme, kesilenleri evin altında ki depo ya taşımak gibi işler idi işte, bunlara yardım ettim.
    Annem ne büyük ananem de bizde kalıyorlardı. Onlar da da herhangi enteresan bir olay olmamış gayet rahatlardı. Benim de tek sıkıntım telefonumun şarj cihazını yanıma almamış olup orada şarjsız kalmamdı. Babamdan istedim bir gün sonra marketten ekgibte görüp gelmişti. Babam iyi olmama çok sevinmişti, Sen kal burada rahat ediyorsan dedi, zaten de gitmeye niyetim yoktu. Babam eve döndüğü akşam annem ve büyük ananem evde bu konuları konuşurken evin içindeki muskaları nereden bulduğumuzu merak etmiş annemde göstermiş.
    Işıkları yakıp kırık tahtayı kaldırmış annem ve ananemde eğilip baktığında birde ne görsün…..
    Tahtanın altıda sayısını bilmediğimiz kadar muska daha bulmuş elini sokup hepsini çıkarmış ve hemen babama haber vermişler . Babamda beni arayıp dedeme söylememi istedi. Çok tedirgin olmaya başlamıştık artık. O muskaları oraya koyacak kimse de yoktu evde. Artık iş çığırından çıkmaya başlamıştı. O gece dedem beni çok okudu, Daha farklı şeyler okudu. Ama gece hiçbir faydası olmadığını anlayacağım dan haberim yoktu…
    ···
    1. 1.
      +7
      panpa söyle hizli yaz canımı ye
      ···
    2. 2.
      +5
      Gözünü sevem seri yaz dostum heyecan yapıyom beklerken
      ···
    3. 3.
      +4
      Yüklen reis hadi bee
      ···
    4. 4.
      0
      başından buraya kadar okudum bişey olursa sana musallat olur bak
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster