/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    muhtemelen fen lisesinde falan okuyan inek bir liselisin gibtir git.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Hacı adamın eski başlıklarını inceledim başka yerlere de aynı şeyleri yazmış ciddi anlamda nefret ve öfke dolu
      ···
    2. 2.
      +2
      bak kardeşim bilime çok önem veren bir insanım ancak sanat olmasaydı insanlığın gelişmesi mümkün değildi. bilim insanı ileriye zütürür ama sanat insanın yaşdıbını güzelleştirir. ayrıca tarih kısmen bir bilimdir tarih bilimi olmasaydı sen şu an teslanın fotoğrafını koyamayacaktın.
      ···
      1. 1.
        +1
        evet değişir sanat özneldir bilim nesneldir bunda sorun yok. bilmin insanlığı ileri zütürmesini vurgulamana gerek yoktu buna ben karşı değilim bilimi severim ki bilimi sevmenin pek bir önemi yoktur çünkü bilimin sevgiyle güzellikle işi yoktur. bilim insanı ileri zütürmek için vardır. ama sen sanata nefret dolusun. sanat çok geniştir yani mutlaka senin de seveceğin sana uygun bir dalı vardırç
        ···
      2. 2.
        +1
        Ehehehe atma ziyaa bildiğin bütün nefretini kustun
        ···
      3. 3.
        +1
        entryni görmedim bildirim gelmemiş o yüzden geç cevap veriyorum. okullarda öğretilmek zorunda. çünkü edebiyatsız, müziksiz, resimsiz, sanatsız yani ruhsuz bir nesil yetiştirirsen ileride oluşacak toplum ruhsuz bir toplum olur. yani bir nevi robotların oluşturduğu bir distopyada yaşar gelecek nesiller. bir insanın hayatının yaklaşık ilk 1/4ini kaplayan okul döneminde (üniversiteyi dahil etmedim) çocukların bunlardan haberdar olması lazım.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster