1. 351.
    0
    hala gidiyorum kütüphaneciğime. artık bu kütüphane benim ikinci üniversitem 3 yıl doldu dolacak. burda ders çalışıyorum fakat daha sınav yüzü görmedim. bilseydim böyle olacağını kesinlikle hazırlanmaya başlamazdım. girdik işte yapacak birşey yok bundan sonra da bırakmak olmaz, bırakırsam onca yıl heba olacak gidecek..
    sınav ilanları geliyor fakat 80 puan altında isteyen daha çıkmadı, çıksa bile listeye 80 üstü alanlar giriyor bizim elimiz yine nasırlı :(

    bugün yanıma bir kız oturdu bu dingili arada sırada görüyorum yani göz aşinalığı var (bana bi yamuğu vardı hayatta unutmam) yanımda otururken konuşmaya çalıştı.. kendi kendine konuşmalar, kalem- defter- kitapları benim tarafa itip duruyordu bi tepki vermemi bekliyordu. yan bakışlarla bile bakmadım o derece tiksindirici geldi bana. o anca yarramın başını alır. 2-3 saat oturup gitti zaten rahatladım bende azcık ders çalışsa kendisi için iyi olurdu aslında.

    kütüphanede yanlız takılmaya devam ediyorum sigara kahve molalarında bir iki arkadaş geliyor laflamak için o da max 3-5 dkyı geçmiyor.

    öğle yemeklerim 3yıla yakındır simit. simit dışında birşey yedim mi mide ağırıyor öyle alışmış ki farklı bir şey gelince nasıl hazmedeceğini şaşırıyor pezemeng.. sağlığıma dikkat etmem gerekiyorda bu stres altında pek mümkün olmuyor

    yarın tekrar orda olmayı planlıyorum fakat erken uyanabilirsem tabi
    sınav ilanları beklemeye devam
    ···
   tümünü göster