/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    9 5 1
    ···
    1. 1.
      0
      1. içedönük – Hassas – Kolay Etkilenen :

      Kendinle ve çevrenle ilgili düşüncelere etrafındaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsun.. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsun.. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsun.. Ama yakın arkadaşlarınla olan ilişkilerin o kadar kuvvetli ki bu da sana ihtiyacını olan uyumu ve gücü getiriyor.. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsun..
      ···
    2. 2.
      0
      5. Profesyonel – Pragmatik – Kendini tanıyan

      Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensin.. Problemlerini pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsun.. Günlük hayatında gerçekçi olmayı tercih ediyorsun.. işte ise herkes seni sorumluluk sahibi olarak tanıyor.. Senin kendine olan güvenin sayesinde etrafındakiler de senden güç alıyor.. Fikirlerini uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsun..
      ···
    3. 3.
      0
      9. Analitik – Güvenilir – Kendinden Emin :

      Hayatını insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsun.. Bu nedenle kültür senin hayatında önemli bir yer oynuyor.. Yine de siz şık ve zarif duygularının çevreden etkilenmemesini sağlıyorsun.. Senin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli.. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsun..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster