/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    Hocam iyi bakın ateist-deist ve agnostist topluluğuna hiç gördünüz mü hristiyanlığa-yahudiliğe-budistliğe ve yahutta putperestliğe laf eden?
    Göremezsiniz çünkü onlar günahların ağırlığı altında ezildikleri için kısıtlanmalardan kaçtıkları için kondom arayan penis gibi şekil değiştirirler.
    Bu güne kadar gören var mı hristiyanlığa düşman onun inançlarını sorgulayan ateist?
    Görmediniz çünkü bunların çoğu asimile edilmiş ateist olunca sanki cool oluyor fakat sorsan kendi inancı hakkında gram bilgisi yoktur.
    Neden?
    Çünkü bunlar asimiledir çoğunun kafası basmaz ateistiz kendi isteklerimizi kendimiz alıyoruz dua ile değil adı altında müslüman düşmanlığı yaparlar.
    Aslında ateist değillerdir müslüman ve islam düşmanıdır çoğu.
    Çoğunluğa bakarsanız cahil bir kesim görürsünüz lakin aralarında bazıları da varki cidden saygılı ve bilgili bizzat ben sözlükte yazılan bir enrtye cevap verdim çok saygılı ve seviyeliydi ki mutlu oldum öyle birine rastlayınca.
    ···
    1. 1.
      +3
      onlar dine karşı. niçe diye bir ateist var o da hristiyanlara karşı mesela. bunlar dine karşıyız diyorlar fakat kendileri de saçma sapan bir din oluşturuyorlar adına da ateistlik diyorlar böyle mallık yok abi.
      ···
    2. 2.
      +2
      Haklısınız hocam.
      ···
    3. 3.
      0
      panpa bunun açıklaması çok basit islam coğrafyasında dünyaya gelip büyüyoruz. en fazla islamla karşılaştığımız için en fazla eleşirilen islam oluyor. dünyada Hristiyanlığın hüküm sürdüğü bir yerde Hristiyanlık eleştirisi fazladır.
      ···
    4. 4.
      0
      Hocam ben ülkemiz genelinde konuştum gerçi ülkemizde ateist olarak yönlendirilen gruplar asimile olan gruplardır başka ülkelerde hristiyanlığın hüküm sürdüğü yerlerde hristiyanlığa yobaz gerici denildiğini görmezsin ama Şanlı Türkiye'mize bakılınca ne yazık ki intihar bombacısı olarak yetiştirilen gruplar mevcut demek istediğim başka bir ülkeye bakarsan ateistler gerici demezler kendi inançları harici kişilere aşağılamazlar hor görmezler ve ya kibirlenmezler ama ülkemizde örneği bolca vardır.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster