/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -2
    Biz short, t-shirt gezerken normal oluyor da kadın giydiğinde neden verici oluyor. Bu şüphesiz abazanlıktır ve kadına bakış açısının içler acısı durumudur. Bırakın da insanlar cinsiyet baskısıyla sıkış tepiş yaşamasınlar. Rahat rahat gezsinler. Sizlere inat geziyorlarda.
    Unutulmamalıdır ki, rahat giyinen kadınlara bu gözle bakanlar ahlak ve namus sahibi olduklarından değil, sadece ve sadece elde edemediklerindendir, başlarına vurduğundandır. Aşırı ciksi giyinmiş bir escorta 300-500 lira veren tiplerdir.
    Bana göre kafasını hörgüç gibi sarmış, tamamen kapalı ve hatları biraz belli olan kadınlar daha çok tahrik eder. Çünkü zoru seven bir millet olarak ilk seçenek sunulsa ilk onları açıp gibmek isteriz. Kızın ya da kızmayın bu böyle biline sevgili binler.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      hemen abazan ilan etmişin de ben göz dediğin kayar diyorum, bikiniyle de bakılır, tişörtle de bakılır bunlar hep beğenilme arzusu. isteyen istediğini giysin amk yalnız dekolteyi giyip 1 saniye gözü kayan adama" ne bakıyosun sapık" derse orda sıkıntı var. gözünü ayırmadan bakan kekoların isterse dıbına koysun normal. onun görülmesini isteyip de bakınca bin manyak sapık ilan edilmek mevzu. kadınların kafası güzel..
      ···
   tümünü göster