/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +24 -3
    - Devlete ait tüm fabrikaları, işletmeleri sattığınız için, anca 180 kadro verebiliyorsunuz bölümüme, atanamıyorum devlet memuru yolum kapalı.

    - Yandaşlarınıza daha rahat peşkeş çekebilmek için merkezi atamadan çıkardığınız kitler ve devlet kurumlarına da atanamıyorum. Çünkü o kurumlarda tanıdığım kimse yok, olsaydı şu anda 71 puanla ankarada tarım ve köyişleri bakanlığında çalışabilirdim, buna eminim.

    - Üniversiteye ailemiz bizi okulumuzu okuyalım diye gönderdi, kafamız bassa da girmedik siyaset meselelerine dexer shawn, yoksa ben de mitinglerinizde su dağıtır, gençlik kollarınızda üye olup ayda bir kapıya gelip bir "seldıbınaleyküm" derdim, şimdi "doğalgaz kokusuz, renksiz bir gazdır" dedikten sonra sorulan, "oğlum ocağı açık unuttuğumuzda neden kokuyor" diye sorulunca mal mal bakan bir igdaş mühendisi olabilirdim, maaşım eğer haftasonu mesaiye kalırsam 7 bin-8 bin arasında değişiyor falan diye hava atabilirdim.

    - Güneydoğuda aşiret reisinin torunu değilim sayın erdoğan, bu yüzden seçimlerde tüm aşiretin oyuna karşılık dedem ihale kapatamıyor bölgemizde, ben de oradaki arkadaşım gibi sıfırdan bir firma kurup ihale peşinde koşamıyorum malesef evdeyim.

    - Mesela dayım havacılıkta isim etmiş bir firmada müdür olmadığı için, tek kelime ingilizce bilmediğim halde orada işe başlayamadım, sadece geçen personel alımı için ilan açılmıştı YDS puanı 60'ın üzerinde olan kişiler başvurabiliyordu, ben de başvurabildim elhamdurillah, 2 ay geçti ses yok, ne de olsa seçimden sonra herşey belli olur değil mi?

    - Mezun olduğumdan beridir hiç çalışmadım mı, çalıştım tabi. Bir firmada 6 ay çalıştım ama evrakta sahtecilik yapmaya çalışan müdürüme "ben bu işi yapmam" deyince tepki çektim, ikili ilişkiler sayesinde devlete bağlı bir kurum ihtiyaç fazlası ürünlere binlerce dolarlık sipariş verdiğinde, g.müdürün gözüne çok şüpheli göründüğümden istifaya zorlandım. Zamanında sizin yaptığınız gibi iett'de tanıdıklarım olmadığı için bırakın orada mühendislik yapmayı, şoför olarak bile başlayamam sanırım.

    - Herhangi bir partiden tanıdığım kimse yok, o yüzden sizin zamanında elinizden tutulduğu gibi kimse benim elimden tutmuyor, zaten siz de dediniz 400 mv vermediğimiz için ülke bu halde, şimdi de iş bulamıyorum.

    Siz hiç işsiz kalmış mıydınız sayın dexer shawn?

    edit1: Bunu özellikle koyuyorum. 2013 yılında erciyes üniversitesi ilanıydı bu, http://www.imgim.com/image/zasgujt.png/
    ···
   tümünü göster