/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -24
    giberler oğlum giberler.. hepimizi giberler..
    rusya ve iran doğal gazı kesince elektriksiz nasıl savaşacan bakalım.
    sadece azeri doğal gazı yetmez.. Kürdolar da satış koyar petrol vermezlerse tam domalırız.

    adamlardaki asker ve silah saysının bizden üstün olduğunu, ellerinde hidrojen bombası olduğuna ise hiç girmiyorum bile..
    ···
    1. 1.
      +26 -1
      Ne zaman sayı olarak denk olduk düşmanla?
      ···
      1. 1.
        +6 -9
        Türkiye Cumhuriyeti hiçbir savaşta bu kadar askeri güç olarak geri olmadı..
        Kore, Kıbrıs, Pkk ile savaşlarda hep üstün taraf bizdik..
        fakat bu sefer iş başka. Akıllı mantıklı olup Rusya'ya pek bulaşmamak lazım bence.
        o çok güvendiğimiz abd ve avrupa nato satış koyabilir her an.
        ···
    2. 2.
      +12
      @10.1 helal olsun kardeşim türkler savaş kazanmasıyla deil kimsenin yenemez dediği kişileri yenerek nam saldı çanakkale savaşındada o kadar teknolojileri vardı noldu
      ···
      1. 1.
        +2 -14
        lan oğlum o savaşta başkomutan liman von sanders vardı. Almanlar olmasa ingilizler giberdi bizi.. zaten diğer cephelerde de hep gibtiler bizi.
        Zamanın koşullarına göre rusya bizi ezer geçer. doğal gazı rusyadan irandan aldığını unutma haa ayrıca hidrojen bombası nedir sen bilin mi genco. adamlarda damarlısından var.. bir sokarlarsa folloş eder sizi
        ···
      2. 2.
        +3
        lan kodum cahili alman yenildi die 1. dünya savaşında yenildik öğrenmiş bi hidrpjen bombası sürekli sölüyo
        ···
      3. 3.
        +17
        Canakkalede basbug ataturk vardi kazandik arap cephesinde fahrettin pasa destansi mucadele verdi ama munafik araplar yuzunden kaybettik kafkasyada donarak savastik kursunsuz savastik. Balkanlarda rum sivilleri bulgar sivilleri ayrilikci bulgarlardan rumlardan korurken ölduk. Dikkat ettiysen hep ihanetin oldugu cepheleri kaybettik. Delikanli gibi sadece Canakkalede savasildi onu da kazandik
        ···
      4. 4.
        +1 -10
        yıl olmuş 2015 pes olmuş 2016 hala almanlar yenildi o yüzden biz de yenilmiş sayıldık diyen cüheylalar görmek ilginç. nesliniz tükeniyor oğlum sizin. aratır bakalım osmanlı 1.dünya savaşında kaç cephede savaştı kaçında kaybetti. dur ben söyleyeyim 8 cephede savaştık 7sinde kaybettik. çanakkalede de beraber kaldık bile sayılabilir. tarih dersinden kalan zırtolar gelmiş benim gibi 10 yıllık tarihçiye ders veriyor aq.
        ···
      5. 5.
        +2 -5
        çanakklade mustafa kemal ihtiyat birliği komutanıydı. esas başarı liman von sandersindir.
        ayrıca yok 1. dünya savaşında arkamızdan vurdular falan diyorsun da bu zamanda da pkklı kürtlerin seni arkandan vurmayacağının garantisi var mı hacı ?
        ···
      6. 6.
        +6 -2
        Von sanders'in yanlış savunma planı yüzünden 2 ayda imha edebileceğimiz düşmanı 10 ayda geri çekilmesine sebep okduk ki bu birlikler kanalda bize sakso çektirdi.
        ···
      7. 7.
        -2
        dostum size de yaranılmıyor. Liman Von Sanders ingiliz'i sokmamış istanbul'a. Teşekkür edeceğinize bir de tak atıyorsunuz. Her taku da biliyorsunuz maşallah.
        Yani Fatih Terim UEFA kupası finalinde Arsenal'i penaltılarla da olsa yenmiş. Diyorsunuz ki x futbolcu yerine y oynasaydı 90 dakikada yenerdik.
        ···
      8. diğerleri 5
    3. 3.
      +6
      ulan rusyanın ekonomisi çok mu iyi sanki yannan beyinli bugün 1 ruben 60 dolar ediyor savaş hazırlığı yapacak ekonomileri bile yok Türkiyeye yapacakları en ufak saldırı sonlarını getirir. bu kadar kolay değil o işler. hayır ekonomileri düzgün olsa bile anadoluda ruslar barınamaz, Türk insanı sokmaz onları anadoluya
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        rusyanın ekonomisi türkiyeden çok daha iyi durumda. zaten savaş ekonomileri olmasa suriyeye girmezlerdi.
        ayrıca rusya bizi yenerse türkiyeyi işgal etmez. tıpkı gürcistanda olduğu gibi, abdyi arkanıza alıp da atıp tutmayın kapatın çenenizi der..abd de tıpkı gürcistanı sattığı gibi satar türkiyeyi de.
        yani öyle çok fazla güvenmeyin kendinize. adamların eli çok daha kuvvetli şu anda..
        ···
      2. 2.
        +1 -5
        1o yıl sonra geçiyoruz demek rusyayı.. lan g20den çıkmak üzereyiz sen neyin derdindesin. hollanda ve s. arabistan elimize verdi bile ekonomide.
        sen git yok lozanın gizli maddeleri var, lozan bitince uçacağız falan gibi facebook yalanlarıyla kandır kendini.
        ···
      3. 3.
        +1 -2
        lan yannan beyinli rusyanın suriyeyi bombalaması savaş ekonomileri olduğunu göstermez. ırak ordusu da sürekli ışid'i bombalıyor mesela ekonomileri var mı yok. natonun da dıbına koyim o ayrı konu da, gürcistanla bizi nasıl ir tutuyorsun yannan kafası. kim boğazlarda bir rusya görmek ister? kim rusya'nın sıcak denizlere inmesini ister? kim rusyanın anadoludaki bor kaynaklarına sahip olmasını ister? rusya'da türkiyeye saldıracak züt yok. gövde gösterisi yaparlar ancaayrıca nato olmasa bile türkiye savunma pozisyonunda rusya'yı giber giber domaltır. hayal dünyasında yaşamayın amk. finlandiya'da nasıl kaybettilerse Türkiye'de de öyle kaybederler.
        ···
      4. 4.
        +2 -3
        lan eşşek olsa senin yerine anlardı. Katır mısın davar mısın çözemedim aq liseli ergeni.
        2 ordu arasındaki farka bak.
        http://www.globalfirepowe...;Submit=Compare+Countries

        Bir de üstüne üstlük doğal gazını kesildiğini ülkenin büyük bir bölümüne elektirk veremediğini düşün. Düşün diyorum ama kafanın basmayacağından eminim. Pkk'lıları ikna edip aldın arkana savaşçı gücü.
        adamların savaş ekonomisi yok diyorsun. dıbına koyim bizim bütçenin 4 katı fazla savaş ekonomisi var.
        Adamlar zaten Türkiye ile savaşırsa ülkeyi fethetmek için savaşmaz. Türk Devletini Suriye savaşında geri planda bırakmak için savaşır. Zira kafası basan her türk (seni kastetmiyorum) Suriyedeki 3 5 şeriatçı sapık için Rusya ile savaşmanın anlamsız olduğunu bilir. iç baskının da arttığını düşünürsen Böyle bir savaşta ilk havlu atan Türkiye olur. iş tersine dönüp rte'yi indirmeye kadar giden bir askeri darbe ile de sonuçlanabilir bu savaş.
        Biz bu işin kitabını okuduk aq. Rte gaza gelip de Rusya ile savaşırsa bu onun sonu olur. Putin'e ise hiç bir şey olmaz.
        ···
      5. 5.
        0
        Rte canlı bomba ne yapıcagı bellı degıl . kendı canımdan korkmam da masumların bızden sonra gelecek nesılın de bu ve oncekı nesıller gıbı heba olmasından korkarım . rusya nın saldırması ıcın bı sebep gerekır . durduk yerde ensesını vur lokmasını al sıler yururken durduk yere nedır bu savas merakı . sız bılır mısını hıdrojen bombasının nelerle sonuclanıcagını . attım mı bı cızık altının ortasına sıe sıe sıe sıe

        https://www.youtube.com/watch?v=r0dUIq8gHgc
        ···
      6. diğerleri 3
    4. diğerleri 1
   tümünü göster