/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +1
    Harbiden malmisiniz siz. Yok TURKIYE Rusyayi yenermis. Ulan senin ulken pkkyla savas halinde 2.savas cok zorlar. Hem suan ki savaslar teknolojik olacak , sen kurtulus savasindakj gibi dusunuyorsan yaniliyorsun. Adamlar atom bombasini bi koyarsa halimiz yaman.
    ···
    1. 1.
      0
      Amk malı yeri gelince dünyanın en güçlü birliği diye bordo bereliyi översin ama o 45 milyonun 200 milyona girince zütün korkar amk tamam bu nesil eski nesil gibi değil ama her türkün içinde o vatan sevgisi bulunur hem zaten artık bir ülkeye savaş açmak o kadar kolay değil amk neymiş hidrojen bombasıymış atom bombasıymış adamlar sanal alemde bilene gözünüzü korkutuyorlar onları imkanı yok kendisine bu kadar yakın bir ülkeye atmaz amk mantıklı düşünün o bomba doğalgaz hattına geldiğinde o hat patlayarak oraya kadar gidecek hatta neredeyse çoğu ülkeye gidecek
      ···
    2. 2.
      0
      Yazdigim entryden benim vatan sevgimin olmamasini nsl cikardin aklim almiyor. Ulan bi kere ben realist yaklasiom. E hadi atom bombasi atmadi de savassak kazanma ihtimalimiz yizde kac??
      Simdi sen dicen kurtulus savasi sole bole...
      Ulan o zmn ki insana bak simdikine bak. Suan asakere gitmemek icin neden ariyan adamlar var. Bu ulke o zaman ki iman gucuyle savasamaz ... Ve don bi bak etrafina bak ateist kayniyor ALLAH ,din ,Kuran dedigin anda gerici yobaz oluyosun...

      Velhasil savas olsa gidmem demiyorum giderim amma su da bi gercektir ki boyle bi savasi kazanma sansimiz dusuk.

      Edit:Bide bordo bereli falan demissin ulan ben nerde ovundugumu gordunde konusuon...
      Edit2: ve son olarak rusya atom bombasi atamaz demissin borular yuzunden , simdi bu adam amk borusunu kapar ve kendi sinirlarindaki bolumu kaldirir. Sonrada bombayi atar.
      ···
   tümünü göster