/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    lan gidin ilk güneydoğuya sahip çıkın aq adamlr mahkeme kurmuş adam haklı kendi başarısı olmayan insanlar paso yok böyle oldu falan filan kardeş 1000 sene önceki olay tarih konusu geldiği zaman hepimiz konuşuruz ama sen ezikliğini göstermemek için tarihni kullanıyorsun 1000 sene önceki savaş 1000 sene önce savaşa katkı yapan insanların başarısı malazgirt savaşı o zamanki boyların ve o ordunun başarsısı 1000 seneki senin başarın değil
    ···
    1. 1.
      0
      O dediğin kişilerin saflarında benim dedelerimde vardı düzgün konuş . Ayrıca tek işi incisözlükte entry açmak olan sen kimsinde bana eziklikten bahsediyosun ? Git asosyellikten çık az sabah akşam burdasın . Adamlar mahkeme kurmuş diyo ulan bu memlekette kaç asker , kaç tank , kaç uçak , kaç silah var haberin varmı dağdaki 20 bin kişiyi öldürmek saniyeler alır hatta bombalarla halledilir ama siyasetin huurluğunu yapıyorlar orası ayrı konu.
      ···
    2. 2.
      0
      Ayrıca Tarihimizle tabi övünücez değerlerimi , gelenek göreneklerimiz , karakterlerimiz bu Tarihlerden oluşuyor bilmezsek bunların hepsi yok olur bunlar yok olursa bizde yok oluruz .

      Ayretten biz heryerde tarihi övmekten bahsetmiyoruz konu açılınca .
      ···
   tümünü göster