/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 151.
    +1 -1
    lan sizin tipinizi gibiyim amk bu nasıl bi gençliktir eminimki ben de senle ya aynı yaşta yada senden daha küçüğüm. Dıbını sıktıgım guzel giyinip ayfonla kamera karşısında fotoğraf çekşnince adam olmuyorsun insanların gözündede adam olmadığın sürece zerregibim değerin yok. zenginsin helal paranla zütünü sil dıbına kodumun gevşeği bide buraya atıyo totoş
    ···
    1. 1.
      -2
      ula amk mali suan sen bu cocugun gercekte davranislariyla adam gibi olup olmadigini bilmeden buraya elestirmeye geliyon. neyin atari bu. asil suan bu onyargin yuzunden sen daha da kotu durmdasin. amcik hosafi
      ···
      1. 1.
        0
        lan yarak kafa adam olan insan baba parasıyla züt atmaz buralarda
        ···
      2. 2.
        0
        tam bir mal. bre amcik cocuk gelip burda kiyafetlerinin markasini parasini mi soylemis ha ? sadece cok para dokulerek mi guzel iyi giyinilir ? kaldi ki sen burda parasina vs. laf etmemissin guzel giyinip iphone la foto cekinince adam mi oluyosun demissin. yargiladigin yer farkli bana cevap verdigin yer farkli. amk salagi seni. sen burda adamlik boyle olmaz diyosun ama gercekte tanimiyosun bu cocugu kendinle celistigin icin yaziyorum verdigin cevaba bak.
        ···
    2. 2.
      +1
      beni dinle orosspu cocugu. koyduğum fotoda paradan falan bahsetmedim geyik amaçlı bi foto koyup tarz hakkında yorum istedim. sen kendi tipsiz tak suratının ve bodur vücudunun siniriyle burada millete sataşma bu bir.

      ikincisi amından baba parası diye laf atma öğrenciyim paramı kendim kazanıyorum okul masraflarından tut ev kirama kadar her şeyimi kendim karşılıyorum. önceki entrylerimi başlıklarımı falan atmayım şimdi. öyle önüne geleni ısırmaya kalkma ananı giberim senin şimdi gibtir git.
      ···
   tümünü göster