/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -5
    şimdi şöyle bi şey var bu kız aşırı güzel olduğu için bizim kızlar falan buna acaip zıt gidiyolardı hep dalga falan geçiyolardı dalga geçmeseler bile eziyolardı işte anlayın amk ben bunların üzerine gidip tek olarak yakalayıp ağızlarının payını verince susturunca dalga geçmeyi kestiler bu sefer ben arkadaş çevremden koptumm napayım tekrar arkadaş çevremle barışıp kızı uğurlayayımmı yoksa kızla yoluma devammı edeyim olm kızı görseniz inanılmaz güzel mk ama çok yanlız lan erkekler bile buna zıt gidiyor neden bilmiyorum bana hep diyor sne benim elim ayağım oldun napacam mk akıl verin...
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      capsini yolla amk çizgifilmlerde oluyo dediğin olay
      ···
    2. 2.
      +7
      Bak olm kiz seni gercekten sevmisse hic durma hemen sevgili ol onunla. Arkadaslarini dert etme bi engelliye iyi davranmayan cevrenin ALLAH belasini versin. Sen birak git kizla cik hatta istiosan evlen cunku bu kiz seni cidden seviyor. Onun sevgisi cok saf . Hicbir yerde bulamassin onun gibisini . Simdi sende bu kor aq ben napam bunu diceksen bilemem secim senin ama bana soraraan cevrenin amk kor olan kiza git.

      Edit: Eger secimin sevgili olmaksa Sakin evlenmeyene kadar sevisme. Kiz zaten tek seni arkadasi biliyor. Bide bole cakarsan kiza ,senin onu sadece gotu yuzinden sevdigini dusunecek ve hayatta deger verdigi kimse kalmamasindan intihara falan kalkisir... aman diyim bak bunu o kiza yapma, tum inci sozluk ahalisi hatrina yapma guzel kardesim .
      ···
   tümünü göster