/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    0
    panpa haklısın tek tek cevap vereceim öncelikle ev işi problem değil kız bana diyor zaten ben evde temizlik yapıyorum anneme yardım ediyorum diye ben bununla bu konu hakkında şaka karışık dalga geçiyorum gülüşüyoruz falan yani o konu hakkında problem yok ha çocuk konusu problem olurmu onu bilemicem şimdi.
    panpa ciks konusuna gelirsek benim ilk başta bu kıza bu kadar bağlanmamın nedenlerinden biri bu aslında kızdaki fiziği görsen mk taş gibi hani yatakta kör bi de ben bunu sakatlarım diye korkuyorum çünkü aşırı derecede güzel yani o konuda problem oluşturmaz.
    evlilik konusu beni ilk başta korkuttu ama sonradan hallederiz dedim kendime benim bu başlığı açma nedenim arkadaş çevremden dışlanma pahasına bu kızla ierleyeyim mi oydu mesele ama şimdi gibime takmıyorum kim ne derse desin problem değil benim için. bakacaz artık ama kız hem kafa dengim her tür konuyu konuşabiliyoruz mesela ben bilim kurguya meraklı biriyim bununla bilim kurgu hakkında falan konuşuyoruz arkadaşın evinde bu koynuma yattı benim ben buna isaac asimovun bilim kurgu hikayeleri vardı onları okudum falan yani o konuda sıkıntı yok tam benim kafa dengim bi kız. ben kafayı koydum bu kızla devam edicem iyiki buraya yazmışım yoksa çevremdekki kızların gazına gelip bu kızla yolumu ayıracaktım mk iyi oldu buraya yazdığım...
    ···
    1. 1.
      0
      Abiii kiza bak ne kadar iyi biri ya nerde oturuyon abi sen ?
      ···
   tümünü göster