/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 101.
    +4
    Hepinizdeki mutsuzluğu açıklayayım. Çünkü anasını gibtiğimin dünyasına 1 defa geliyoruz.

    Çalışmak mı isterdin çalışmamak mı ? Evli olmak ve çocuk yaparak ev iş ev olarak kısıtlanmayı mı isterdin yoksa istediğin zaman gezip tozup, istediğin zaman da yatmak mı isterdin ?

    Nefret ettiğiniz şehirlerde, nefrettl ettiğiniz evleri alabilmek için nefret ettiğiniz işlerde çalışıyorsunuz. Yaşlanıp elden ayaktan düşünce özgür olabilmek için gençliğinizi zindan ediyorsunuz. içinizdeki genç hala maceraya, heyecana, tutkuya aç. istediğiniz hayat mı bu yoksa sadece sisteme mi uyuyorsun.

    Geçerim amerikaya. Baştan aşağı tur yaparım. Fotoğraflar arşiv yaparım(tumblr falan). Böyle 5 kuruşsuz çıkacaksın yola. Ekmek elden su gölden değil. Macera falan olur. Yeni kültürler yeni insanlarla falan. Yaşlanınca günde 10 saat çalıştığın zamanlar yerine gezi anılarını anlatırsın. Boş zamanında soktuğumun dizilerini değil, şiir roman falan okursun yollarda. Yada gider sahil kasabalarında, küçük tatil köylerinde yaşarsın. Zengin ve mutsuz olacağına, kendine yet ve mutlu ol. Soktuğumun hayatında geri gelmeyecek 20 seneyi adam gibi yaşa. Çok doluyum bu konuda ve sistem hakkında. Daha çok uzatmak istemiyorum telefondayım iflahım gibildi. Gidin bişeyler yapın ak beni sinirlendirmeyin.
    ···
    1. 1.
      0
      Güzel yazmışsın özendirdin valla
      ···
   tümünü göster