/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    Yani dostm şu gündemle alakalı en adam akıllı başlığı açmışsın, cidden daha uzun yazsan da okurdum yani. Söylediklerinin hepsine katılıyorum ayrıca ben işim gereği çok sık Rusya'ya gidiyorum, bir çok firma ile çalışıyorum cok uzun yıllar oldu. Oradan buraya misafirlerim geliyor ve geneli iş adamı, firma sahibi yani. Rusya ile Türkiye arasındaki ilişki hiç olmadığı kadar yakın ve özellikle Putin - Erdoğan arası cok iyi. Görüşmelerini ve Putin'in Türkiye ve Erdoğan hakkındaki görüşlerini kendi ağzından izlemiştim Rus kanalında. Birbirleri ile şakalaşıyorlar ( yani bir çok mevzuyu aşmışlar demek istiyorum, iki arkadas gibi karşılıklı şakalaşıyorlar ) ben bu felaket senaryolarının hiçbirisinin olacağını zannetmiyorum. Rusya ile Türkiye'nin yakın ilişkiler kurması tüm Avrupaya , ABD'ye ; Israil'e acayip batıyor ki işte gündem suan bu durumda.

    Edit : Burada AKP sempatizanlığı olsun diye söylemedim, birileri gelip atlamasın diye bu düzeltmeyi yapmak istedim. Suan devletin başındaki hükümet AKP'dir ve ilişkileri onlar kuruyor. Yanlış anlaşılmasın.
    ···
    1. 1.
      0
      pnp siyasette arkadaşlıkmı olur dün başkasıyla iyidi bugün onla arası iyi yarın daha çıkarlı daha iyi taleple başka ülke gelirse onla arkadaş olur. yani kamera önünde 2dürttüler birbirlerini pnpa ayagına yattılar diye arası bozulmaz diyemeyiz.
      ···
      1. 1.
        0
        evet panpa kesinlikle haklısın ancak iki ülkede birbirini kaybetmek istemez. Hele Rusya şu durumunda hiç istemez.
        Arkadaşlıklarını söylemek istememin sebebi türk - rus tarihinde bu bir ilk. Biliyorsun yüzyıllarca savastık yedik birbirimizi. Barışla geçen bir 50 yılımız olmadı hiç tarih boyu böyleydi. Şimdi ilk defa kaynaştık ve ortak çıkarlarımız var. Sanmıyorum ottan taktan yere bunu bozacaklarını.
        ···
   tümünü göster