/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1 -6
    dökmek istedim. giblenir veya giblenmez önemli değil, futbolu sevmeyen ya da konusmak istemeyenleri baska bi tarafa alabiliriz öncelikle.

    çok uzun yazmıcam okumazsanız çünkü benim de uğraşacak gücüm ve isteğim yok bu saatten sonra..

    kumpas denildi dimi, bizzat aziz yıldırım söylemişti zaten; bizi izinsiz dinlediler olayda kumpas var, diye.. "iZiNSiZ DiNLEMEK" biraz zekayı çalıştırınca burdan bile çıkarımı yapabilirsiniz..

    neyse..

    dört yıl boyunca uğraştık, yürüdük, konferanslar düzenledik, imza topladık, adalet istedik, gücümüzün yettiği tüm şeyleri yaptık, bütün mahkemeleri kazandık ama daha güçlü olanlar vardı ve güçlünün hukuku kazandı. böyle bi ülkede adaletin yerini bulacağına inandık mı peki? valla inandık beyler, bu sefer farklı olacak nihayet dedik ama olmadı, ne yapalım gerisini Allaha havale ediyoruz.. bu böyle gelmiş böyle de gider beyler, bu olay sadece FUTBOL değil onu bilesiniz, hani bağrıyorsunuz ya ADAĞLETTT NERDE ULAAAN, al bak burda *

    neyse son olarak; öyle adaletsiz böyle adaletsiz denilen rte sizi yeniden yargılayınca nasıl adalet timsali olabildi ben bunu hiçbir zaman anlayamayacam. ayrıca aziz yıldırım gibi birinin gerçekten suçsuz olabileceğine inanacak kadar da ne yaşadıysanız hepsi için çok üzgünüm. kendi cumhuriyetinizde boğulmanız dileğiyle..
    ···
   tümünü göster