/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 651.
    +6
    Artık ailelerimizde samimiydi Defneyle .
    Babamda taşınmıştı , kardeşimde büyümüştü . Bazen gidip kalıyordum . Babamın eşi Meltem ablada ısınmıştı bana sorun etmiyordu geliyordum oynuyordum ufaklıkla . Babamla fırsatını bulduğumda Defne hakkında konuşacaktım .. Elif aradı yine , beni artık aramamasını söyledim , biz Defneyle ciddiyiz ve bunu çok yakında göreceksin dedim , kapandı elif konusuda .

    Babamlarda kalacagım gece akşam yemeğinden sonra baba gezelim diyip çıktık dışarı .. Gezdik biraz aslında erken diye düşünüp korkmuştum ama cesaretimi toplayıp söyledim ; baba Defneyi isteyelim .. Şaşırdı güldü .. Erken be oğlum , isteriz ama nikah felan düşünme üniversite bitmeden dedi . Biliyordum zaten nikah olmayacagını ama adı konulsun istiyordum .. Tamam dedi ama bunu sor bi Defne istiyormu dedi .

    Aslında istiyodur diye düşünüyordum ama o gece çok düşündüm , ya istemiyorsa ? Ya babası vermesse ? Evlilik teklifimi edecektim Defneye ? Yoksa sadece soracakmıydım hiç bir fikrim yoktu ama dayanamadım ertesi sabah koşarak gittim Defneye , seni isteyeceğiz anana babana söyle dedim . Şaşırdı birden lütfen düşünmeme izin ver diyecek sandım ama sarıldı amk , derin bir oh çektim . Ama ailesi ne diyecekti . Önce nişan üni bitince nikah dedim , defne zaten babam evlenmemize izin vermez şimdiden dedi , ama 2 mizinde böyle bir beklentisi yoktu zaten . Babam aramış defne daha gitmeden Babasını , sormuş tamam demiş o da babam gibi düşünerek önce nişan olsun demişler . 2 gün sonra istedik Defneyi annem ağladı hayır yani sanki kızı veren taraf biziz Asiye yenge gülüyor anam oğlum gidiyor diye ağlıyor .. Ama ağlarsa anamız ağlar .. Böylece artık önümüzde ki tek engel Üniversite kalmıştı .. 1 hafta sonra nişan yapıcaktık ufak bi kutlamayla .. Çok davetlimiz yoktu ama olması gerekenler orda olacaktı .. Defnenin üniden 5 kız arkadaşı gelecekti , bizim 10 kişilik üni kadrosu + bir kaç yakın akraba ve tabii ki Memduh gökhan emre yasin ve Timur abi .. Çok güzel bi aile kutlaması oldu bahçemizde . Nişanlandık beyler . Boncuk ömeri okuyorduk ve nişanlandım . Bu hikayeyi yazacağım diye hayatımla alakalı entry girmedim oraya . Hatta bazılarınız beni 18 yaşında biliyor bazılarınız adımı Salih olarak biliyor ama ben tamamen saklanabilmek için söyledim bu ufak yalanları .. Boncuğun sahte olan hikayesinde bile ifşa olayların olmuştu biliyorsunuz . Bunun hayatımı olumsuz etkileyeceğini çok iyi bildiğimden hep kendimle çelişkili olan entryler girdim bazı yerlere . Neyse konumuza dönelim : nişanlandık beyler . Artık bizi birbirimize bağlayan yüzüklerimiz vardı parmaklarımızda .. Artık 2 annem 2 babam vardı . Sevdiklerimde yanımdaydı , en sevdiğim 2 kadında yanımdaydı .. Döndük üniversiteye beyler . Hocalar felan şaşırmıştı ama zamanla alıştılar .
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Rasim panpa doğru mu bunlar :D
      muneccin taku yemiş diyolar sana
      ···
      1. 1.
        +3
        yok panpa :D Allah ne verdiyse sallıyorum tutarsa tutar .D
        ···
   tümünü göster