/i/Tespit

  1. 1.
    +14 -2
    Ben hiç kendi kendini öldüren oldurdukce barış isteyen ,istedikce öldüren bir halk tanimiyorum. PKK kürtleri temsil edemez, pkknin amacı kürtlerde değil zaten, PKK nin kurt gosterilmesindeki amac kürtlerin ulusal kimliğinin tam oturmamasından kaynaklanıyor. Guclu bir yapi için halk desteği gerekir ve yuklu miktarda para ,birileri paraları veriyor PKK doğuyor , pkknin uzunca yaşaması için PKK ve kürtler arasında suni bir bağ oluşturuluyor. Sonra PKK kurt direnisiymis gibi gösterilip uluslar arası destek ve meşrutiyet oluşturulmaya çalışılıyor. HDP gibi kukla yapılarla hem yurt içinde hem yurt dışında medya desteği olusturuluyor, hem de devletin dikkati dağıtılıyor.
    ···
    1. 1.
      0
      Tabi yemek tası varsa
      ···
    2. 2.
      0
      Mana önemli.
      Ben hiç kendi kendini öldüren oldurdukce barış isteyen ,istedikce öldüren bir halk tanimiyorum
      ···
      1. 1.
        +1
        kendilerini niye öldürsünler amk
        ···
      2. 2.
        +2
        Turklermi öldürüyor dağda taşta ,yollara mayın dosuyor?
        ···
      3. 3.
        0
        hayırda önceden türkler öldürdü
        şimdi de birbirlerini öldürmeye mecbur bırakan türkler yanı dolaylı yoldan gine türkler
        ···
      4. 4.
        0
        Ben ne desemde at gözlüğüyle anca biryeri görüyorsun.
        Nezaman kürtleri oldurmusuz?
        ···
      5. 5.
        0
        at gözlüğü yok kardeşim al bak tarihi araştır
        Zilan katliamı
        Dersim katliamı
        mesela bunlar gibi bir sürü şey var bunlar uzak tarih de değil yakın tarihten örnek verdim
        ···
      6. 6.
        0
        Haha bana isyanları saymissin.
        PKK da aynı yanlışa düşüp birliği kardeşliği bozma yolunda,
        Ayrıca saydiklarininin sorumlusu da kurtler. Bence hickimsede olmemeli lakin yaptıklarıyla insanlarin ölümüne sebep olacaksa ölümü hakeder.
        ···
      7. 7.
        0
        Hep ABD hep israil ha? Suni bi bağ olsaydı yaşar mıydı? Sen kurt musun de bunu söylüyorsun? Bunun kararını kürtler versin ha ne dersin? Pkk ne kadar güçlü olmalı ki gerçek bi halk desteği olduğu anlaşılsın? Ben çok merak ettim şahsen..pkk kurt direnişi değil de ne? Kürtler adına kürtlerin alehine konusman zaten herşeyi belli ediyor.
        ···
      8. 8.
        +1
        Kurt degilim , dusunduklerimi söylemek benim hakkımdır. Kendi dediklerinle dusunduklerinin celismesi senin seviyeni gosteriyor.

        Zaten PKK halk desteği alamaiyor. Zorla kaçırıyor, kandiriyor. Kendi isteğiyle gidenlerde var.

        Kurtlerin işi gücü yok tabi paralarıda bol cuk hemen PKK diye millete kan kusturan bi orgut kuralım demişlerdir.

        Bağ suni tabikide, suni aletlerle olum dosegindeki insan yasiyor, bu bagi olusturmak icin algi iperwsyonlari gerekiyor. hiçbirşey biranda ortaya çıkmaz, o silahları buğday satarak almadılar. Hadi öyle olsun kurtler verdi parayı, hickimse çıkarı yoksa silah vermez.
        Zaten uluslar arası güçlerin çıkarı olmasa pkkya izin vermez anın da bitirildi.

        Pkkli hala ABD bizim yanımızda diye dusunsun, ABD pkknin tepesinde haberi yok. Ve ben anlamıyorum başkasına köle olmak atan can atan insanları.

        HDP pkkyi halka sevdirmeye çalışıyor. Çünkü halk desteği azalıyor. Devir değişti devrin şartları değişti. Medya desteği kuklalar tarafından sağlanıyor.
        Kendi yarattığı oluşumundan bu kadar çeken başka bir halk yok. Başkaları nemalaniyor benim kurt kardeşim savastiriliyor.

        Buda son sorunun cevabi;
        ABD hicbir zaman çıkarları dışında hareket etmez, çıkarı da petroldur. Petrolü kontrol etmek ister, bunu turkiyenin gibi bir devletle yapamaz , çünkü turkiyenin iradesi bağımsızdır. Bunun için turkiyeyi, iragi vs bölerek kendi iradesine bağımlı devlet kurmak istiyor. Turkiyeyi ırak gibi bahaneyle bolemeyecigine gore ayrıştırmayı ırklar arasında yapmali ki işi kolaylassin. Hadi bolemiyor barı tutkiyeyi ugrastirsinki Türkiye güçlenmesine.ABD Versin eline silahı burayı al desin, bahane uydursun, bide PKK ABD dost imajı verip kendi iradesine katsin. Ve bizim saf vatandaşı turlu oyunlarla PKK yandaşı yapsin.

        Ben kimsenin adına konuşma vasfına sahip degilim sadece kendi doğrularımi söylüyorum. Ve kurt kardeşimin ve türk kardeşimin iyiliğini istiyorum. Peki ozaman başka devletlerinde kurtler adına konuşma halkı verilmemeli.
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster