/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -4
      Daha 12 yaşımdaydım ama etrafimdaki cogu kızın bana olan ilgisinin farkındaydım. Kendimi ovmek gibi olmasın yakışıklı, eli yüzü düzgün bir panpanızım. Etraftada benim gibi tiplerden yoktu fazla. Ailenin tek cocugu olmam, her istegimin gerceklesmesi, durumumuzun iyi olmasida buyuk avantajdı benim icin.
    Bu bilgilerden sonra gelelim asıl meseleye.
    Benim amcamın ilk esi evlendikten 1 yıl sonra vefat etmiş. Sonrasında amcamsa hayata küsmüş cunku deli gibi seviyormuş kaybettigi esini. Sonra farklı bir köyden görme engelli bi kadınla evlenmis. Benim durumum iyi en azından onun hayatı kurtulsun gibisinden ( babamlardan böyle duyardım ). Artık nasıl bi kafayla ne dusunupte yaptı net bilemem ama gorme engelli kadınla evlenmis. Sonra iste bu huur kuzenim dunyaya gelmis.
    Gunlerden pazardı. Annem gorme engelli oldugu icin pazara yengemle birlikte giderdi cogu zaman. Normalde ben sokakta arkadaslarla oynardım ama o gun yaz ayları olmasına ragmen annemle gitmistim. Neyse biz gittik yengemlere bu arada o huurda tek cocuk annem fazla oturmadan yengemide alıp pazara gitmek icin yola koyuldu. Bize de dısarı cikmamamiz konusunda tembihte bulunup, ustune bide kapıyıda ustumuze kitleyip gitmislerdi.
    Biz tv izliyoduk ama beni saran hic birsey yoktu. Canım da sıkılmaya baslamisti. Ayaga kalkip kuzenin odasına yoneldim. Oda tv izliyodu o sıra. Onun odasında isime yarar bi seyler var mı diye kurcalamaya baslamistim. Tam o sırada odanin kapisinin acildigini gordum kuzenim gelmisti. Noldu canın mı sıkıldı diye sordu bende kafamı evet der gibisinden asagi dogru salladım. O sanki tam da bu anı aylar oncesinden bekliyormuşcasına o zaman seninle oyun oynayalım mi diye sordu
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Lan daha gibinin farkında değilsin o yaşta. ilgiyi nasıl farkettin amk. Bir de o yaştaki kızlar ne anlar la ilgilenmekten
      ···
      1. 1.
        +1
        Sorun benim çevremdeydi galiba. 5. sınıfta sevgili peşindeydi kızlar amk o zamanlar mektup yazip defterimin arasına koyanlar mı dersin, yüzüme karşı gelip açılanlar mı ne ararsan vardı.
        ···
      2. 2.
        +1
        Bilmiyorum belki de biz o yaşlarda daha olgun bireylerdik. Taso oynardık, tenis topu veya pepsi kutusuyla futbol oynardık. Kızların eteklerini kaldırırdık ve bir şey anlamazdık. Osbiri bile bilmezdik. O yaş için ne malzemelerimiz varmış da kıymet bilmemişiz. Çocukluk işte.
        ···
      3. 3.
        0
        Herkes farklı farklı yaşıyor hayatını ve maalesef bazı şeylerin önüne geçemiyor insan. Yaşıyor, güçlüyse kalıyor ayakta. Ve eninde sonunda olgunlaştırıyor seni hayat.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +9 -1
      Bi dk anlamadim amk
      Gorme engelli senin annense amcan kimle evlendi
      Yoksa k÷rtmüsünüz a.m
      ···
      1. 1.
        0
        Görme engelli olan yengem. Cümleyi devrik yazmışım.
        ···
    3. 3.
      0
      la çalıntı başlık çuguyu verip öle okuyun illa okucaksanız
      ···
      1. 1.
        0
        mesajına bak takatukacı.
        ···
      2. 2.
        0
        tamam panpa kusura bakma keşke en başta belirtseydin
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster