/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -1
    Odanın bir tarafına sandalye koyup beni otutturdu sonra kendi kafasına gore bi şarkıya basladı. Şarkıyıda kısa kesmişti huur. Her neyse sonra çantasını hazırlar gibi hareketler yapıp dışarı çıktı. Ben de anlattığı senaryoya gore hareket edicektim. Zaten hala da sonunu kestiremiyordum ama aklımdan da gibiş mikiş gecmiyodu tabi. Bunun ne demek olduğunu bile bilmiyordum.
     Arkasından yaklaşarak ağzına mendili goturdum. Bayılmış gibi yapıyodu, gozlerini kapatmıştı, onunla birlikte yataga ilerledik.
     Yataga yatırdım 30 saniye falan gozlerini acmadı bende yatagın ucunda oturdum o sıra. Gozlerini actıktan sonra 'oyun'un devamini anlatmaya basladı.
     Beyler nasıl bu kadar ayrıntılı hatırlıyosun olaylarına girmeyin cunku hic aklımdan çıkmayan bi gündü. Pskolojimi icine sıçan günün başlangıcıydı.
     Oyunun devamında, o oyun geregi evli ve cocuklu oldugu icin eşinin onu merak edicegini onu bırakmam gerektigini vs soylicekti. Bense onu bırakmayıp onu cok sevdigimi soyleyip eger ısrar ederse birlikte fotograflarımızı cekip esine gosteririm diye tehdit edicektim.
    ···
    1. 1.
      +5
      Bu yarraginda pgibolojisi bozulmayacak amk surekli kuzenini gibecek hatta
      ···
   tümünü göster