/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -5
    Bana neden orda oturuyosun seninde yatman gerekiyo deyip yanına çekti. Sonra kendi kendine beni bırak yalvarırım, eşim seni de beni de öldürür gibi şeyler soylemeye basladı. Sonrasında ustunu cıkartmaya basladi, ne yaptigini sordugumda esime uygunsuz fotograflarimizi gostericeksin ya cekip , demisti. Ben bi afalladım amk. Ama evde kimse yoktu. O ne derse yapıyodum. Kendimi iyice olayın akışına bırakmıştım. Sonra beni, ustune cıkardı. Ust tarafinda siyah sutyen kalmisti sadece. Gogusleride cok buyuk degildi ama 12 yasindaki bi cocuga gore boyle bi durumla karsi karsiya gelmek bile cennet sayilirdi.
     Ustundeydim tam anlamıyla bacaklarimiz ic ice gecmisti. Ben kafamı omzuna koyup bi elimle foto ceker gibi hareketler yapıyodum. Bu boyle degil diyerek konusmaya basladı. Bu arada foto cekiyomus gibi yaptigim siralar o da baygin numarasina devam ediyordu.

    Kafami boynuna dogru hareket ettirerek, dudaklarimin boynuna yapismasini sagladi. Bende istemsizce olaya baslamistim artik amk. Boynunu emmeye basladim. O sekilde foto cekiyomus gibi yapiyodum birde.

    Cok hosuma gidiyodu , bende iyice kendimden gecer bi vaziyette devam ediyodum. Ayni zamanda foto cekmeyi birakip artik diger elimle sirtina, baldirlarina dokunuyordum hafif hafif. Arada bir gozlerini aciyodu ama durumdan hic gibayeti yoktu huurnun, adeta devam et diyodu.
    ···
   tümünü göster