/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +4 -1
    Tecavuz dedım, ılk baslarda yapma etme falan dıyodu kendınce bense elımdekı mendılı agzına surup onu bayıltıp kaldıgım yerden devam edıyordum ısıme. Boyle seylerdı ıste. Sonrasında ayılıp tamam artık senın olucagım bende senı ıstıyorum, senı cok mutlu edıcem gıbı kelımeler dokuluyodu agzından. Ikımızde devam edıyoduk boyle boyle hersey cok guzeldı. Ikımızde ustumuzdekılerı yavas yavas cıkartmaya baslamıstık. Bu sefer pantolonumu kendım cıkarttım. Bu arada o gun kılot gıymıstı. Elımı şortundan asagı ındırıp gotunu elledıgımde fark etmıstım.

    Benım malafatta ayaklanmaya baslamıstı. Onun sortunu asagı ındırmek ıcın yeltendım bu sefer de bıraz mırın kırın ettı ama sonrasında oda ıkna oldu. Indırır ındırmez kılodun kenarlarını yalamaya basladım. Hafıf hafıf ırkılmeye baslamıstı. Ellerıyle bazen benı durdurmaya calıssada onun da ıstedıgını bılıyordum cunku ıkımızde zevk alıyorduk. Kılodu ustten sıyırmaya baslamıstım. Arada da basımı yukarı kaldırıp opusuyoduk. Bu bı ara dogruldu bende goguslerıyle ılgılendım o sıra. Hepsının hakkını vermek lazımdı amk. Sonra yıne 2 hafta bekleyebılırdım. 1 sanıyemı bıle bos gecıremezdım.

    Bıraz daha vakıt gecırdıkten sonra kıloda yoneldım tekrardan. Zaten elım ıcınde sayılırdı. Yalnız amı tertemızdı amk. Boyle de bakımlıydı kevase. Artık kılodu da kaldırıp atma vaktı gelmıstı.
    ···
   tümünü göster