/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +19
    bu adamın eleştirmediği hükümet yoktu ki. işi de buydu zaten. zamanında güler geçerdik, sonraları insanlara batar oldu en ufak eleştiri.
    ···
    1. 1.
      +2 -8
      zamanında guler geçerdiniz çünkü zaten adamın eleştirdikleri kendisine ses çıkaramazdı çünkü zaten kendi adamıydı. bunlar eski medyanın birer araçlarıydılar. bu çıkardı iki taşşak geçerdi ardından uğur dündar çıkardı fırında iki hamamböceği çekerdi ardından GÜM. hükümet düştü. bu insanların ak partiden sonra hem kariyer bakımından hem de politik görüş bakımından ne hale geldiklerine dikkatinizi çekerim. tesadüf değil bunlar

      edit: tabi ki de allah kendisine rahmet eylesin. allah sadece onu değil hepimizi affetsin.
      ···
      1. 1.
        +3
        ne sayıklıyon amk 91 den beridir koalisyon vardı, bissürü parti geldi geçti, hangisinin adamıydı da hükümet düşürmüş bir mizahçı oldu adam aq? mal mal konuşuyon, adamı ilk hatırladığımda da atatürk-cumhuriyet diyordu, son zamanlarında da diyordu. nabacaktı atatürk diyip akpye mi yamanacaktı?
        ···
      2. 2.
        +6 -1
        huurçocuğu serkan özene bezene 15 satır yazı yazdım göndere tıkladım hepsi uçtu gitti yazmıyorum ananı avradını gibeyim yapıcağın sözlüğü gibeyiim senin serkan puh dıbına koyayım senin ben.
        ···
      3. 3.
        +2
        yollamadan önce bi notepade kopyala yapıştır onu da mı biz söyleyek
        ···
      4. 4.
        +1
        Bura duman altı olmuş amk
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster