/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 3501.
    +67 -2
    içeri geldik oturuyorduk. Evin çatısı çinko çatıydı. Eve girdikten sonra sanki birisi çatıda yürüyor gibi ayak sesleri olmaya başladı. Çatır çatır yürüyordu birisi çatıda ve bizim olduğumuz odasın üzerinde durdu. Dedem sesli sesli ayetler okumaya başladı, o şey bizim üzerimizde dururken çatının mutfak tarafındaki yerinden aynı şekilde çatıdan ayak sesleri gelmeye başladı. Artık Dışarı çıkacak duruma geldik. Salona doğru gittik sessizce . Bir anda yağmur sesleri gelmeye başladı çatıdan…
    Ama bu yağmur olamazdı. Dolu yağarmış gibi öyle bir ses oldu ki ama bitmek bilmiyordu bu ses. ..
    Dedem bize dönüp … BiZi TAŞLIYORLAR, herkes içinden ayetel kürsi yi okusun dedi. Okuyorduk ama bitmek bilmiyordu. Camlara da vurmaya başladı aynı şekilde çakıl taşları. içeride dua okumasını duyamaz hale gelmiştik. Öyle bir ses olamaz. Resmen çatıyı geleceklerdi. Artık olan ses kulakalrımızı çok fazla rahatsız etmeye başladı. Nasıl bir şeyin içine düşmüştük. Buradan kurtulamayacağımızı düşündüm. O an aklımdan annemin evde yalnız olduğu ve bunca zaman işlediğim günahlarım geldi. Sanırım bu ölüm korkusuydu. Artık evde duramadık dedem çıkalım, çıkarsak keserler belki dedi. Dedem dış kapıyı açtığı anda çatıdan sadece takılı kalan taşların yuvarlanma sesleri gelmeye başladı. Bir anda bıçak gibi kesildi sesler. Birde saçak diplerine baktık ki milyonlarca küçük küçük çakıl taşarlı vardı ve nasıl olurda bu şerliler bu kadar çakıl taşını bir araya getirmiş olabilirlerdi. Dedem dış kapının ışığını yaktı ve evin kenarında ki küçük tarlanın tam başında bir kazık vardı. Tarlanın etrafı tel örülmemiş, sadece kazıklar çakılmıştı. Bahsettiğim kazığın üzerine oturmuş kolarını birleşirmiş ve suratı çok eşki şekilde kısacık boylu bir şerli vardı. Hafif keçi sakalı vardı ve görüntüsü o Harry potter filminde ki dobby den farklı değildi. ( Bu filmler gerçek şeylerin benzetmelerinden yapılmıştır.)
    Bize doğru öyle bir kötü bakış atıyordu ki. O kadar kısa boylu bücür bir şey olması inanın beni diğerlerinden daha çok korkutmuştu. Dedem Kul euzü bi rabbin nas, melikinnas ilahinnas, min şerril vesvasil hannas ellezi yüves visu fisudurinnas minel cinneti vennas ın cinneti kısmını okuduğu anda gözden kayboldu. Etrafa baktığımızda başka hiçbir şey yoktu. O kadar çakıl taşını tek bir cin mi yapmıştı..Ben hiç sanmıyordum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +19
      2 dk aralıkla entry girdin amk kıyamet alameti mi bu??

      Yine züt yalattı editi: 1. Senin hatandı 2. Benim hatamdır..

      Amk yaz lan yaz tadımlık veriyon üstüne tadını biz alamadan gibiyon bizi..ben sana çatal kaşık setide getiricem.. biraz da onla gib..
      Ama ben sana hastaneden serum da getiricem onla enerjini topla yine gib... ama bitir şu hikayeyi amk bitir BiTiRRRRR
      ···
    2. 2.
      0
      panpa bitir sunu bu gece sonunu merak ediyorum yenge nasıl su an iyimi yanındamı selamlarımı ilet sizi bekledigim kadar game of thronesi beklemedim selene bu kadar vakit ayırsam simdi yanımda ayse deigl selen olurdu hadi gözünü seviyim
      ···
    3. 3.
      0
      tya abi bekliyoruz aq bari bi cevap ver devam edecekmsin etmeyecekmisin sadece mal mal f5 cekiyoruz aq yeirnde
      ···
    4. 4.
      0
      Rezerve
      ···
    5. 5.
      0
      Miner degil "min el cinneti vennas" olacak kardesim.
      ···
    6. 6.
      0
      hayırdır birader deseydin ya, biraz atarlı olsan belki r yapacaktı
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster