/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +44 -14
    chp parti olarak değil de seçmen kitlesi olarak seviliyor daha çok

    chp liler çek senet mafyacılığı yapmaz, mahallede yobazlık yapıp bayrağı indirmeye çalışmazlar , üniversite mezunu dayı baba torpiliyle değil kendi kendilerine tırmalayarak bir yerlere gelmeye çalışırlar. kimselere eyvallahları yoktur kimseye kulluk yapmazlar delikanlıdır sıcakkanlıdırlar.

    belki de chpli olmamızın sebebinden biri de chp karşıtlarının doğru düzgün eğitime ve öğretime sahip bireyler olmayışıdır hatta bunu da geçtim dış görünüş olarak bile oldukça vasat tipler oluyorlar neyse dediğimiz gibi chp varsa sadece vatansever sosyal demokrasi ilkeleri doğrultusunda çağdaş medeniyet seviyesine çıkabilmek için var bu sebeple inci sözlükte chp karşıtı entryler hiç bir zaman internette paylaşılan entryler olamamıştır. akıl ve mantık 1 dir değişmez.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      smokinimi giyindim, elimdeki viskiyi yudumlayarak şukunu verdim qanq..
      ···
    2. 2.
      +5
      Vaktinde kanalların hepsi chp yanlısıyken gıkları çıkmayan chpliler bunlar işte beyler. Şimdi akp yanlısı diye zütünü yırtanlarda aha bunlar.
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      adam kanalların hepsi chp yanlısıydı demiş. amk sanki bana geçen dönem chp iktidardı. ulan chp iktidarken televizyon mu vardı aq davarı ? sanki bana 90 yıllık cumhuriyet tarihinin 77 yılı chp iktidardı,son 13 yıldır akp iktidar hey allahım zeka seviyesi yerlerde dıbına koyim. AKP'den öncede sağ partiler vardı şimdide sağ parti var ve ülkenin durumu ortada. ona göre yazalım tamam mı canım ? hadi ciğerim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster