/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3676.
    +14
    iyi akşamlar herkeze rezerv...
    Böyle konularda gerek en şerli ve bütün alemi cinni kontrol altına alabilen ahmer el mihrez ve hepsi birleşse Allah agerçekten sığınan birine birşey yapacağını sanmam değil ihtimali yoktur. evliyalar , peygamberlerimiz bunlara örnektir. Tabi ki ben evliya değilim haşa peygamberde değilim dersiniz, ama günümüzde bile şeytanların maridlerin ifritlerin şerli padişahların bile yanına yaklaşmaya korktuğu çok kimse vardır.
    Ey dostlar , unutmayınız !
    işte bu şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Siz onlardan korkmayın, eğer mü'minlerseniz, Ben'den korkun. (3/175) Ali-imran
    Allahın koruduğu birçok kimse vardır. Öyle bu arkadaşımızın dediği gibi olsa herkez ilm-i havas öğrenip savaşlar diğer alemden olurdu *
    ve arkadaşlar dersimiz din değil ama size sadece bilin diye hadis-i şerif :
    Peygamberimiz sordu en çok ne zaman korktun diye 3 bölümden en önemlisi

    Cebrail (a.s) : Ya Rasulallah onu ne sen sor ne ben söyleyeyim. Rabbime en yakın olduğum yerdeydim. Kendi mekanımda ve 7 kat semanın en tepesi denebilir.Sen Uhud Savaşındaydın ve... devam etmesini söyler Peygamberimiz.

    Cebrail : savaş sırasında darbe aldın. Darbe alınca miğferinin demiri yanağına battı. Ashab geldi yanına ve sana olan terbiyesindendir ki o demiri eliyle değil ağzıyla yanağından hafifçe çekti çıkardı. işte tam o sırada yanağından süzülen bir damla kan yere düştü düşecek... Alemlerin Rabbi şöyle dedi: yetiş ey Cebrail. Eğer Resulümün kanı yere düşerse andolsun ki yerde ve gökte bir tek canlı bırakmam.

    Cebrail: işte o anda tüm gücümle yeryüzüne Uhud'a yöneldim.o kadar hızla indim ki ... yanağından süzülen kan tam yere damlamak üzereyken yetiştim. O an Azrail bile bir an işini bırakıp bana dönüp baktı.Ve kanı kanadımın üzerine düşürdüm... Hamd olsun Rabbime.
    ve son olarak Rabbim bizi annemizin sevdiğinden 70 bin kat ddaha çok sevendir.

    sevgilerle vesselam...
    ···
    1. 1.
      0
      güzelmiş sonuna kadarda okudum ama nick e taktım biraz
      ···
    2. 2.
      0
      http://www.incisozluk.com...n%C4%B1yanlardand%C4%B1r/

      Burdaki hikayemizde inşallah kafası karışan kardeşlerim abilerim ablalarım sevgiye ve böyle hayatımızdaki saçmalıklara karşı bilgi kirliliklerini düzeltmeye çalışacağım kardeşim.
      ···
   tümünü göster