/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +1 -1
    Toplanın anlatıyorum. Basma kalıp sözler ile salak salak sidik yarıştırmanın mantığı yok.
    1.si bu araba konsept hala ve dış kasa cadillac dediğiniz gibi çünkü araba için önemli olan öncelikle motor ve yürüyen aksandır. Şuan motor yürüyen aksan testleri devam ediyor Yani dış kasa zate cadillac.
    2.si üreten toplum tüketen topluma hükmeder her zaman. Belki yaş olarak küçük olan kardeşlerim vardır hatırlamazlar Zamanın da pkk itlerine sıkılacak kuruşunu atılacak bombayı abd Vs bize satmadığı zaman mal gibi kalıyorduk şimdi kendimiz üretip kendimiz vuruyoruz dışa bağımlılık azalıyor.
    3.SÜ bir kardeşim demiş ki ben güvenemem bişey olur canım boş yere yansın istemem falan demiş. Hepimiz alman arabalarına hastayız herkesin gönlünde bmw,vw,audi, Mercedes var ama bütçemiz yetmiyor genelde. Ki gördül ki vw ve audi de üç kağıt varmış. Neyse herkes sağlam araba ister ama çoğumuz şahin doğan kartal clio megane Vs biniyoruz.
    4.SÜ arkadaşım ülkemizde uçak fabrikası vardı ama 1930 küsürlerde kapatırıldı yine 1930 küsürlerde deniz altı yapıyorduk ama durduruldu. Bunlar olmuş etmiş şeyler.
    4.SÜ akp yi savunmuyorum ama fikrim yaptığı iyi şeyler olduğu gibi hataları da var. Ama toplumun kalkınma seviyesi Olarak fena şeyler yapmadı.

    Biz A partisi B partisi c partisi savunucuları, körü körüne bağlananları olmamalıyız biz Türkiye sevdalısıyız. Ortaya birşeyler koymalı üreten toplum olmalı ve her şeyi eleştirmek yerine çözüm üretmeliyiz.
    Not: Türkiye partisi tutuyorum.
    Not: terör ve destekçilerini allaha havale ediyorum.
    ···
   tümünü göster