/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7
    Aynen amk bi olay yaşamışdım hala gülerim.

    Edit: Sen iste yeter Mubarek.

    Şimdi ben lise sondaydim. Arkadaslarla konusuyo aralarinda bende calisiodum. Ateist, Asiri dercede solcu ve Ataturk asigi bir Kiz vardi bizim sinifda, arkada konusuyolardi brnde katildim aralarina . Muhabbet milletin hali falandi. Kiz erdogana salliyo :
    "Erdogan milleti soyuyor, kandiriyor Ataturk olsa duzrni kurardi , avrupa ulkeleri gibi olurduk . bu rte yi de keserdi" falan diyordu. Ben rteci degilim ama kiza donup:
    "yahu yeter ya Ataturk yok suanda olmayan biri uzerinden siyaset yapman sacma "dedim. Tabi bizim solcu durur mu basladi :
    Got kili, yobaz sizin yuzunuzden gelismiyor falan dedi. Bende "
    yahu ben rteci degilim ben sadece Ataturk yok suanda diyorum hem olsa ne yapacagini bilemezdik" haliyle bizimki celallendi
    (Baslarda biseyler demisdi ama hatirlayamiyorum affedin beni)Ataturk kurtardi bu milleti daha ne olsun, ustunde yeni bir dil olan Turkceyi yapti dedi.( Ondan sonra bisiyler dedi ama ben kahkaha atmakdan dikkat edemedim) Oyle bir guldum ki anlatamam karnima agrilar girdi. Turkceyi Ataturkun bulmadigini konustugumuz grupdan sadece ben ve yanimdaki kiz disinda kimse bilmyormusi. (Yanlis anlasilmasin sinifdaki arkadaslarim biliyor ama o 7 kisilik gurupda bir ben ve bide o kiz biliyomus.)Kizda basladi benle gulmeye,.Ardindan Benle yanimdaki kiza bakan solcu kiz neye guluyonuz dedi. Cevabi gulmekden bi turlu veremiyoduk. Aynen sole oluyordu: " Ataturk Tü hahahaha" diyip soleyemiyodum ALLAHdan yanimdaki kiz kendini biraz toparlayip soleyebildi. Sonraki gun geldiginde utanarak hakliymissin dedi. o anda bile kendimi zor tuttum gulmemek icin ... Bu anlattigim solcu kiz ole malda degil zeki caliskan bisiydi be...

    Bu olay Hayatim boyunca en cok guldugum olaylaydi , ( suan yazarken bile guluyom) vee bi kiza en yakin oldugu andi
    ···
   tümünü göster