/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2 -1
    eveeeeet, eveeet, eveet biliyorum saçma.. fakat ilk önce bir dinleyin..

    23 yaşındayım ve hayatımda ilk kez biraneye gittim oda aynı limanda çalıştığım bir abimin zoruyla.. onunda işler karışık ya neyse.. aslında ajanlık yapmaya gittik.. herneyse, beni karşıyaka da bir biraneye zütürdü.. akşam 8 suları.. geçtik oturduk.. arada telefonuma bakıyorum kız arar mı diye..bir süre sonra bakmayıda geçtim boşverdim..

    aradan 25 dakika geçti içerideki kızların (kaç tane var bilmiyordum saymadım) yanılmıyorsam 15-16 tanesi masaya geldi ve merhaba cart curt dedi.. bizim oradaki amacımız farklı olduğundan -ki olmasada muhabbet etmeyi düşünmüyorum onlarla- bunlara merhaba diyip gönderdik..ilk biralarımızı bitirince yanıma bi kız geldi oturdu.. yaş en fazla 20..gün ışığında görsem belki yüzüne bakmam..bu merhaba nasıl gidiyor falan dedi standart iyi dedim.. muhabbet etmeye çalışıyor içime düşüyor..bu böyle yaptıkça huzursuz oluyorum..en sonunda hava almam lazım dedim ve dışarı çıktım..

    içeri girdiğimde masamda yanımdaki sandalyede başka bir kız oturuyordu..(evet amaçlarını biliyorum komisyon hep bunlar ticaret işleri bu)..ona da bir şekilde konuşmak istemediğimi ve gitmesini kibar dille söyledim.. yanımdaki abi ise manyak mısın demeye başladı..peh umurumda değil ilgimi çekmiyor..

    bir kaç kız öyle gelip gittikten sonra gözüm birisine ilişti.. beliydi bu işi daha yeni yapıyordu diğerlerinden farklıydı.. mecburmuydu yoksa parası mı tatmin ediyordu bilemem.. bildiğim tek şey kafasının sürekli yerde olduğu..

    aradan kısa bir süre geçtikten sonra istemeden bakıştığımızı farkettim..e haliyle geldi oturdu yanıma yolarım diye..ama bilmediği şey diğer masalarda oturan insanların kafasında olmadığımdı.. bunu anlaması çok uzun sürmedi..

    ona bir bira söyledim ve oturması bir şartla kabul edeceğimi söyledim..o şartım sorularıma karşı dürüst olmasıydı.. kabul ettide..ama sorularımın ona ağır geleceğini bilmiyordu..

    sadece 19 yaşında bir insan..19 ya..neden burdasın dedim.. yalan söyledi.. bunu anladım.. tekrar sordum.. etrafına baktı ve çenesini omzuma dayayıp anlatmaya başladı..

    sen masana gelen bütün arkadaşlarımı reddettin.. sevgilin mi var bilmiyorum ama varsa çok şanlı bir insan..ama ben senin kız arkadaşın kadar şanlı değilim.. benim bakmak zorunda olduğum annem ve otizm hastası küçük kardeşim var.. başka yerlerde çalıştım evet, maaşları biliyorsundur.. burda günlüğüm 70 tl ve her ısmarlanan içkiden komisyon alıyorum..sen benimde yerimde olsan napardın? dedi ve omzumda ağladı.. sessiz çığlıklar attı.. içinden, en derinden.. biliyordu ki oranın korumaları görürse benim başım ağrayacaktı..

    sonra kalktı gitti.. abimden müsade istedim ve sigara içmeliyim dedim.. burada iç dedi.. hava almalıyım dedim..

    dışarıda sigaramı içerken mekan elamanların volkan isimli biri geldi:

    v: dostum nasılsın?
    b: görüyorsun işte sen?
    v: sende görüyorsun. sana birşeyler söyleyeceğim
    b: tabi dostum buyur
    v: diğer dallamalardan farklı olduğun ortada, burda günde 250-300 kişi görüyorum, burada ne işin var?
    b: abi mi gördün mü?
    v: evet
    b: onun ricası üzerine geldim
    v: anladım, o zaman bunu söylemekte sakınca görmüyorum..az önce oturduğun kız senin konuşmak istiyor..
    b: neden
    v: bilmiyorum

    girdim içeri kız geldi yanıma noldu dedim.. bişey demedi sadece bakıyor öyle..ama içinden söylediklerini duyuyordum.. yüzümü elledi.. çok kısa bir andı tabi.. sonra arkasını döndü gitti.. sadece adını biliyordum.. abime gidelim dedim.. tamam dedi..

    çıktık dağıldık evlere.. kafam dalgın.. saçmalıyorum biliyorum..ama onu tekrar görmeliyim..
    ···
   tümünü göster