/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -5
    Anlatıyorum panpalar. Adamlarla filan dalga geçiyoruz, caps'lere filan gülüyoruz da panpalarım harbi adam olan suriyelilerde varmış.

    Herneyse panpalar izmit fuarındayım. Bilenler bilir izmit fuarı vardır genelde yaz konserleri orda olur.Ama hala yeni alet getirmediler ona ayrı sövüyorum. Herneyse panpalar fuarda çarpışan otolar kısmındayız bakınıyoruz. Güzel hatun filan varsa hemen jeton alıp binip çarpa çarpa iş atcaz. Yine bir işsizlik tabi mk.

    Daha sonra panpalarım harbiden güzel hatunlar bir baktım doluyla jetonları var. Kesin sıçar gibi çarpışan otolara harcıyacaklar. Bizde panpamla 10 jeton aldık. Orda sırada beklerken bir çocuk çok ağlıyor.Çarpışan oto istiyorumda istiyorum diye ağlıyor. içim cız etti lan mk dedim.Çocuk 1 jeton bulamıyor biz 10 jeton alıyoruz. Kardeşleride var böyle 4 kişi toplam 5 kişiler.5 kişinin 3'ü büyük abiler. Gittim yanına al bakayım şu 5 jetonu benden olsun iyi kullan. Sonra babaları biz suri suri dedi. Bende suri candır dedim verdim 5 jetonu.

    Biz bindik panpalar işte çarpıyoruz hatun matun derken sonra 2 kekoya denk geldik arki ile çarptık. Gelmiş adam diyo yavaş olsana lan. Bende hayırdır lan dedim. dıbına kodumun kekoları çarpışan otolarda çarpışmamak isteyen tek kekolar. Sonra bunların jeton bitti biz veriyoruz. Biliyorum o çocukları bizi bekliyor. Bizimde bitti dance party'e yöneldik. Sonra biri bağırdı hey sen kırmızılı.(kırmızı t-shirt var) Geldi hızlıca beni itti. Sonra dönüştü buna yumruk salladım ama sağlam değil. Sonra diğeride çakıyı çıkarttı dalmaya çalıştı. Size yemin ederim uzaktan 3 kişi bastırdı bize geliyor aa 5 kişi gibecekler dedim.

    Meğersem bizim suriyeli panpalarımız geldi 2 kekoyuda dövdü. Sonra tuttular bizde 1-2 yumruk derken.O arada güvenlik diye bağıran aileler var. zütü kurtardık. Suriyeliler'e nasıl teşekkür filan ediyoruz belli değil mk.Sonra dedim adamsınız filan onlarda sende adamın gardaş dedi gitti. Bizde tüydük hemen
    ···
   tümünü göster