/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -4
    Sırf sakat diye kendi vatandaşını öldüren, ülkesini savaşa sokup 4'e bölünmesine neden olan adama ülkesini gibmedi diyorsan senin dıbına koyayım kardeşim.
    ···
    1. 1.
      +16 -5
      Yani Erdoğan'ı savunuyorsun? Tamam Hitler de sütten çıkmış ak kaşık değil ama Erdoğan 15 yıllık gazinin maaşını keserek protez bacak almasını engelledi. Bunun gibi birçok örnek var.
      ···
    2. 2.
      +29
      Gazinin protezine haciz geldi bu ülkede amk
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Adam sakat insanları öldürdü diyoruz siz proteze haciz geldi diyorsunuz. Kimsenin Erdoğan'ı savunduğu yok. Ama Hitler kadar rrspu çocuğu olmak kolay değil.
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        Hitler can sıkıntısına savaş açmamıştır. Savaş'ı başlatmasının nedeni Alman Halkının Versay anlaşmasıyla uğradığı haksızlıklara son vermek ve onları zulümden kurtarmak amacıyla savaşı başlattı. Kendi milletini öldürdü diyorsun ben buna fazla inanmıyorum en azından Müttefik devletlerin yaptığı belgeseller ve yazdığı yazılara inanmıyorum onlara sorsan dünyayı biz kurtardık derler o kendi milletini öldüren bir başkandı diyorlar halkı tarafından bu kadar sevilen bir liderin bunu yapabileceğine inanmıyorum
        ···
      2. 2.
        -2
        Neyine inanmıyorsun dıbına koyayım. Aktion T4'ü bir araştır. Al bu da direk hitlerin ağzından yazılmış mektubu https://upload . wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Aktion_brand.jpg
        istediğin yere bakabilir, istediğin kaynağı araştırabilirsin. Bunun aksine bulabileceğin tek kanıt holokost inkarcısı neo-nazilerin uyduruk iddialarıdır. Josef Mengele'nin yaptıklarını bilmiyorsan zaten sana hiç laf anlatmam. Versay anlaşması yüzünden açtı dersin tamam ona bir şey demem. Ama adamın kendi halkına bakışı Tayyip'in bakışıyla aynı. iktidarı destekleyenler ve ötekiler. Kendinden olmayanları nasıl susturduğunu biliyoruz.
        ···
      3. 3.
        0
        Ötenazi iyilesemeyecek olanlarin acisiz bir sekilde enjeksiyon veya asiri doz ile oldurulmesidir. Bu suan gunumuzde bile bazi ulkelerde yasal aktion t4 unde amaci budur t4 raporu koyulan hastalarin otenazi ie oldurulmesidir he zorla yapilanida vardir ona bisi diyemem fakat senin yorumundaki sırf sakat diye kendi vatandasini olduren cumlesi ayagi kalkamayani alip diri diri yaktilar gibi olmus ben buna inanmiyorum dedim.

        Josef Mengele ninde yaptiklarini biliyorum fakat yahudiler hicbir zaman hitlerin gozunde kendi halki degildi bunun iktidari destekleyip desteklememekle de pek alakasi oldugunu zannetmiyorum zaten kendide kitabinda ve konusmalarinda yahudilerin ne olduklarini devlete zarari olduklarini almanyanin ekonomisini cokelttiklerini felan soylemistir. Iktidari desteklemeyenleri oldurdu demissin burda da haklisin desteklemeyeblerin cogu zaten komunist. Holokost inkarcisi degilim. Ama oldurmedigi her yahudi icin ona kufrediyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      0
      Tarihten haberleri yok
      ···
    5. 5.
      0
      Ne diyorsunuz amk erdoğandan önce ülke güllük gülistanlıkmıydı amk başa gelipte yemeyen göstersene banaa
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster