/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Cnku mslmn b kr
    ···
    1. 1.
      +2
      helal et, üstte olsun diye buraya yazıyorum.
      Çünkü kör cahilim. Görmüyorum ülkeme verilen zararı. Cumhuriyet tarihinin en fazla duble yolunu yaptı diye tüm yanlışları görmezden geliyorum. Kafamıza geçirilen çuvalı, ortadoğu daki bataklığa saplanmamızı, Avrupanın almadığı mültecileri alıp şov yapıyorum. Zaten aç olan memleketimi daha da süründürüyorum çünkü bu şekilde oy alıyorum. Parası olan, karnı tok olan düşünmeye başlar. insanları ekonomik konuda düşünmeye zorlayıp oylarını alıyorum.
      Benim deprem vergilerimle yol yapmışsın, iktidara gelmeden tek yüzüğüm var bigün RTE çok zengin olmuş diye duyarsanız bilin ki haram yemiştir diye görüntülerin var. Halen Hava Civa.
      Neden mi AKP ye oy veriyorum. işte bundan.
      ···
      1. 1.
        +1
        helal et, kör değilim ak partinin ülkem için diğerlerine kıyasla ne kadar doğru bir seçim olduğunu görüyorum. ayrıca cumhuriyet tarihindeki hükümetlerin ülkemize ne kadar zarar verdiğini de görüyorum. ortadoğu konusunda da sınırımızda olan bitenden habersizmiş gibi bir yönetim anlayışını benimsememizi isteyen muhalefetleri de görüyorum. avrupa nın almadığı, ve ölüme terk ettiği müslüman veya müslüman olmamasını gözetmeden herkese kucak açtığını da görüyorum. Ülkemizin refah seviyesinin yükseldiğini görüyorum. bütün bunlardan sonra halkı sürekli provokasyona sürekleyen chp yi, sürekli pasif kalan mhp yi, terör yanlısı hdpkk yı görüyorum ve AK PARTi' ye oyumu veriyorum.
        ···
      2. 2.
        -1
        Aminakodumun koyunu
        ···
      3. 3.
        0
        s*ktir git mk protez beyinlisi
        ···
      4. 4.
        0
        Sen istiyorsun ki MHP sokağa insin. iç savaşı başlatsın. MHP siyaset yapıyor, kalmadı artık sokakta diz kapağı söken ülkücü. Ama Çok direnirlerse onlarda gelecektir, kurtlar ovaya inecektir.
        CHP'nin provokasyona ihtiyacı yok, şehitler geldikten sonra oylarımız yükseldi, şuan tek başına iktidar olabilecek vekil sayısına sahibiz diyen Akapeliler.
        Cumhuriyet tarihindeki hükümetler Cumhuriyet'e kast etmemiş, hiç bir dönemde bu kadar ayrışma olmamıştır. Tüm ortadoğunun hayran olduğu bir laik düzene sahipken, ne avrupaya girebiliyoruz, ne ortadoğu bataklığından çıkabiliyoruz.
        Domuzla güreş tutarsan, çamura bulanırsın. Sen tiksinsende Domuz buna bayılır...
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster