/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -18
    Dinime bagli biriyim ve akp dine katkisi olan sayili hatta tek partidir konu kilit
    ···
    1. 1.
      +17 -5
      hangi dine mensupsun knk sen ? islamda hırsızlık yasak, bil istedim.
      ···
    2. 2.
      +21
      Şimdi bu yorumu ciddiye alıp cevap yazayım. inş troll değilsin, yazdıklarım boşa gitmesin. Şimdi islami politika ile ilgilendiğine göre, bana yolsuzlukları anlatır mısın? "bakara makara" gafını anlatır mısın? Işid'e silah desteği verip müslüman öldürmelerine yardım etmenin arkasındaki sebebi söyler misin? Elinde kur'an sallayarak miting yapmanın dini niteliklerini yazar mısın?

      ikincisi, akp din üzerinden siyaset yapan tek parti değil. Mesela saadet parti de var? bbp de var? Hatta mhp de var? Hepsini geçtim radikal islam'ı bile savunan hüda-par var? Neden onlar değil de akp?
      ···
    3. 3.
      +1
      Bakara makara ile kurana yeni âyet eklediler. Bence de büyük bir katkı. Helal olsun hukumetimize. Çalışıyor
      ···
    4. 4.
      +7 -1
      Amk dine katkısı var mantığıyla bir siyasi partiye oy atanın beyin hücrelerini gibeyim.
      ···
    5. 5.
      +1 -1
      Kardes su anda mhpnin durumu chp den farksiz diger partilerde zaten kardeş parti denecek bir düzeyde yolsuzlukmus okmus takmus polemigine girmeyelim hakli olabilirsin tam bir nilhim yok o konuda ama gidipde hdpye vercek halim yok k bakma ama zamaninda yolsuzlugun babasini yapmis ssk yi gibip atmis bir partiye de oy vercek halim yok mhpnin basina duzgun bi adam geçse mhp mantikli bi secim olur ote yandan saadet ve bbp seninde bildigin uzere attsanda atmasanda bosa ugras gerektiriyo durum boyle kardeş
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeş "neden hdp'ye veya chp'ye veya mhp'ye oy vermiyorsun?" demiyorum, neden akp? bunu soruyorum. Ha oy vermek zorunda da değilsin. hiçbir partiye oy verme. çok basit bir şey.
        Fakat Yolsuzluk bilançosu 252 katrilyon (yazamıyorum bile) olarak iddia ediliyorken, bakanlar istifa etmşken, kasetler ortaya çıkmışken nasıl bunu kulak ardı edebiliyorsun? hiç mi "ya gerçekse" diye sormadın kendine?
        Hayır yani din, ekonomi hiçbir gelişme görmüyorum kaç yıldır, nasıl oy verebiliyorsunuz ki?
        ···
      2. 2.
        0
        Iyide hadi akp yapti diyelim hdpyi sayma zaten o teror orgutu parti bile degil chp mhp nin de hatalari var akp bu partilere bakarak benim icin en dogru secim sana sebepleriyle istatisliklerini falan soylerdim ama saat gec oldu yarin ise gidicem o yuzden istersen yarin konusalim
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      Elinde Kuran'la meydana çıkıp Kuran-ı Kerimi sallayınca dinine bağlı mı olunuyor yeni öğrendim bak

      Edit : bu nedir amk prim değilde ne bu http://alkislarlayasiyoru...ye-cikan-cb-dexer-erdogan
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster