/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6
    Kardeş "neden chp'ye oy vermiyorsun?" diye sormadım. Kemal Kılıçdaroğu (sana göre) kötü şeyler yaptı diye akp'ye mi oy verilir? Başka parti mi kalmadı ülkede? Bana göre bu ad hominem argümanın sadece bir "bahane"...

    Erdoğan, parmağındakü yüzüğü gösterip "birgün erdoğan zengin oldu derlerse, bilin ki haram yemiştir." demişti mesela. Bana "erdoğan zengin değil." diyebilecek bir allahın kulunu gösterebilir misin?
    ···
    1. 1.
      -9
      Elbette herkes gibi oda karşılığını alacak yaptığı işin.O gündüzünü gece yaparken biz züt büyütüyoruz. Bizim için Türk halkı için uğraşıyor.
      ···
    2. 2.
      +7
      Güzel... Cevap yazmana sevindim.
      Türkiye'de işsizlik oranı %9.3'e yükselmişken,
      Türkiye'de 46 milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyorken,
      3 milyon 700 bin kişi kredi kartı borçlarıyla boğuşuyorken,
      Dolar 3 lira olmuşken,
      enflasyon yaşanırken,
      Ülke zenginlik sıralamasında 44. olmuşken,

      Neyin başarısından söz ediyorsun? insanlar açlıktan ölürken saray yapmanın ve her ay bu saray için 1 milyon 142 bin lira fatura ödemenin nasıl bir mantığı olabilir?
      ···
    3. 3.
      -5
      Artık hemen hemen herşeyimiz yerli. Dışarıya bağımlılığımız her geçen gün azalıyor. Bunları anlatmama gerek yok benden iyi biliyorsundur.Ek olarak 3.köprü ve havalimanı gibi ülkemiz için über saygınlık gerektiren olaylarında olduğu biliyorsun. Gezi parkı olayların da 25 milyar dolar kayba uğradığımızda su zütürmez bir gerçektir. Bölge de yaşanan siyasi gelişmleri de göz önüne alırsak senin saydığın mazeretlerin deve de kulak kaldığını görürüz zaten.
      ···
    4. 4.
      +1
      hocam samanı dışardan alıyorsun yerli dediğin araba çalıntı senin neyin yerli çaldığın paralar hariç ben orayı kaçırdım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster